Fraam, stalen ramen en deuren

Fraam, stalen ramen en deuren

Fraam is gespecialiseerd in maatwerk in metaal

Bij Fraam maken we stalen ramen en deuren, voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Afgewerkt om aan de hoogste kwaliteitsnormen te voldoen. ​
Of het nu gaat om verbouwen, aanbouwen, renoveren of nieuwbouwen,
Fraam staat tot uw dienst. 
Ons vakgebied bestaat uit geïsoleerde (buiten), niet-geïsoleerde (binnen), kogelwerende, brandwerende, inbraakwerende ramen en deuren. In enkel, dubbel of drie-dubbel glas dat gelaagd is.

STALEN RAMEN EN DEUREN

De eenvoud en puurheid van het materiaal, maakt het tijdloos en veelzijdig.
Stalen ramen en deuren komen prima tot hun recht in verschillende bouwstijlen.

Ze zijn sfeerversterkend in een landelijke of klassieke stijl, karaktervol in industriële gebouwen en vanwege de strakke vormgeving ook prachtig in moderne designwoningen.

​De slanke profielen zijn sterk, vormvast en veilig. En lenen zich perfect tot het realiseren van grote raampartijen, waarbij de naturlijke lichtinval maximaal binnengebracht wordt. 

​Staal is op zich een zeer ecologisch verantwoord product. Het kan na de lange levensduur volledig worden gerecycled. 
Stalen ramen en deuren zijn daarbij ook nog onderhoudsvriendelijk en behoeven geen speciale zorg. 

De smelttemperatuur van staal ligt aanzienlijk hoger dan bij andere materialen. Zo kunnen wij brandveilige compartimenteringssystemen aanbieden onder Europese, Belgische en Nederlandse certificering. 

Stalen profielen zijn inbraakwerend. Zelf na een inbraakpoging kan een stalen raam of deur hersteld worden. Bovendien bieden onze geïsoleerde profielen ook nog eens uitstekende isolatiewaarden.

Kortom zijn stalen ramen en deuren een toegevoegde waarde op esthetisch vlak én veiligheid, gecombineerd met de hoogste isolatie-, comfort- en kwaliteitseisen van nu.

Bij Fraam denken we actief mee over de conceptuele uitdagingen van onze klanten en bepalen zo de trends van morgen. 
Maatwerk is onze passie. Het zorgt voor uitdagingen. Het vereist creativiteit en precisie. Het biedt de mogelijkheid om grenzen te verkennen en te verleggen. 
Tegenwoordig merken we dat professionele partners steeds vroeger in het bouwtraject een beroep wensen te doen op een aanspreekpunt met kennis van zaken. 
Bij Fraam kunnen we ondersteuning bieden tijdens de ontwerpfase, zodat de mooiste resultaten behaald worden. Wij tonen u de mogelijkheden en zijn volledig op de hoogte van alle geldende wet- en regelgevingen. 
We laten ons omringen door experten in hun vak. Voor stabiliteitsberekeningen en uitzonderlijke projecten doen wij beroep op de expertise van het zwitsere Jansen en ODS Belgium. Gekende namen in de bouwwereld, die uitgegroeid zijn tot begrippen als het gaat om stalen schrijnwerk. Samen met deze specialisten beoordelen we de haalbaarheid van uw project en zoeken naar oplossingen die voldoen aan uw wensen. 
Fraam staat garant voor een professionele uitvoering van uw project.

TEAMWORK

Zaakvoerders Davy Van De Walle en Katrien Balcaen zijn het gezicht achter Fraam.  
De ene heeft reeds 15 jaar ervaring in maatwerk én metaal, is een vakman, lasexpert, bijzonder technisch onderlegt en durver…  
De ander heeft een master in de interieurarchitectuur op zak en is al meer dan 8 jaar gepassioneerd door ontwerpen, meten, tekenen, berekenen en denker… 
Fraam biedt dus een platform voor een interessante samenwerking, waarbij beide hun talenten maximaal kunnen inzetten!

Fraam   –   Stalen ramen en deuren

Rechtstraat 436a
9160 Lokeren 
+32(0) 9 373 98 36

Katrien Balcaen            +32(0) 496 96 03 40

info@fraam.be
http://www.fraam.be/

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart