Fermob-vakantiegevoel bij u thuis

Fermob-vakantiegevoel bij u thuis

Voel de zomer in onze unieke Beleving Showrooms

Stéphane Rambaud voor Fermob

TUINMEUBELEN & LOUNGESETS I PARASOLS & SCHADUWZEILEN I OUTDOOR COUKING & TUINDECORATIE / TOTAALPROJECTEN & ADVIES

Met 2 schitterende showrooms te Lochristi en te Maldegem, profileert Vandella zich als de vooraanstaande specialist inzake exclusieve tuinmeubelen in de regio’s rond Gent en Lokeren, rond Brugge en in het Meetjesland.

Onze doelstelling is steeds om voor elke situatie de meest passende tuinset, tuintafeltuinstoel, tuinbank of loungeset te bieden: van kleine stadstuin tot moderne / landelijke tuin, van poolhouse tot penthouse, van veranda tot appartementsterras. Essentieel daarbij is de grote variëteit aan kleuren, materiaalcombinaties en afmetingen. We letten steeds op het gebruiksgemak, de functionaliteit, de degelijkheid, het comfort en de onderhoudsvriendelijkheid van het assortiment dat we selecteren. Maar ook op het decoratief gehalte van de tuinmeubels, zodat u ze perfect en harmonieus kan integreren in uw woonomgeving, waardoor ze een meerwaarde bieden aan uw tuin, terras, zwembad, balkon of veranda.

Tom Watson voor Fermob

Door onze jarenlange samenwerking met de beste Europese fabrikanten van buitenmeubilair bieden wij niet alleen een ongeziene keuze, maar meteen ook een scherpe prijs/kwaliteitsverhouding. Het feit dat zij allen beschikken over hun eigen productie-apparaat is daarbij voor ons hét criterium bij uitstek en voor u de ultieme garantie tot een optimale service en kwaliteit.

Sébastien Erome voor Fermob

Naast een groot aanbod aan exclusieve en kwalitatieve design tuinmeubelen, vraagt comfortabel buiten vertoeven ook om een goede bescherming tegen de schadelijke stralen van de zon. Daarom hebben wij een uitstekende kennis opgebouwd in het domein van parasols en hangparasols.

Tom Watson voor Fermob

Een hobbykok of houdt u van buiten koken? Laat u dan inspireren door ons outdoor cooking assortiment… u vindt bij ons houtgestookte ovens, pizza ovens, barbecues, vuurschalen en plancha’s (gas/elektriciteit). Ook voor een heuse buitenkeuken kan u bij ons terecht.

Het unieke “Fermob-vakantiegevoel bij u thuis” kan u uiteraard ook bestellen in onze webshop.

Door onze grote voorraad zijn de Vandella-voorwaarden daarbij interessanter dan deze in de Nederlandse webshops. Voor advies & tips mbt uw favoriete keuze kan u ons mailen, of bellen op 0476/24.00.45


Vandella Lochristi

Antwerpsesteenweg 91 – 9080 Lochristi – Tel: 09/355.65.01

Openingsuren
Weekdagen open van 10h00 tot 12h00 en van 13h30 tot 18h00
Zaterdag doorlopend van 10h00 tot 18h00
Zondag van 14h00 tot 18h00 (vanaf 01/03/2020 tot en met 26/07/2020)
Sluitingsdag: maandag

Vandella Maldegem

Vliegplein 56A – 9990 Maldegem – Tel: 09/355.65.01

Openingsuren van 29/02/2020 tot 15/08/2020:
Donderdag, vrijdag, zaterdag van 14h00 tot 18h00
Tot 01 juli open op zondag van 14h00 tot 18h00
Sluitingsdag: maandag, dinsdag, woensdag

Tel: info@vandella.be

Website: https://www.vandella.be

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart