Binnenkijken in een Danneels kijkwoning

Binnenkijken in een Danneels kijkwoning

Landelijke woningen in Zwevezele.

Wil je zeker zijn dat je je droomwoning kiest? Danneels voorziet een kijkwoning in al zijn projecten. Je beleeft er op voorhand hoe je huis of appartement er van binnen en van buiten uitziet én de kwaliteitsvolle materialen waaruit het bestaat.

Bovendien doe je al heel wat interieurinspiratie op om van je nieuwe huis een thuis te maken. We geven je graag een persoonlijke rondleiding en onze bouwadviseurs beantwoorden met plezier al je vragen. Kom dus zeker zelf eens kijken, want bij Danneels krijg je wat je ziet.

We leggen de nadruk op licht en ruimte. Met subtiele materialen, zachte tinten en een optimale lichtinval creëren we rust en tonen we hoe jij dat ook kan. Of je nu kiest voor een moderne of een landelijke woning, in een Danneels-woning voel je je altijd snel thuis.

Stijlvol landelijk wonen

Zou je graag wonen in een rustige buurt midden in het groen? Dan is ons bouwproject in Zwevezele iets voor jou. Je hebt er een mooi uitzicht op de landelijke omgeving, maar toch ben je er dicht bij het centrum en alles dat het te bieden heeft.

Benieuwd hoe het er daar uitziet? Dan kan je in onze nieuwe halfopen bebouwing terecht. Ontdek er zelf de lichtrijke leefruimte, drie comfortabele slaapkamers en een mooie badkamer. Wedden dat je meteen begint te bedenken wat je met die grote zolder kan doen?

Maatje groter

Heb je een groter gezin of heb je gewoon liever wat meer plaats? Ga dan zeker eens langs in onze andere halfopen kijkwoning in Zwevezele. Je kan er niet alleen rekenen op dezelfde landelijke architectuur, groene omgeving en centrale ligging, maar ook op een bewoonbare oppervlakte van 200 m² en maar liefst vijf afgewerkte slaapkamers. Een woonkamer met veel lichtinval, een inpandige garage en een mooie tuin maken het plaatje compleet.

Benieuwd naar onze projecten? Kom zelf een kijkje nemen in één van onze modelwoningen. Maak een afspraak via danneels.be of bel ons op 050 47 10 10

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart