Excellent vastgoed, vastgoed is onze passie!

Excellent vastgoed, vastgoed is onze passie!

Dit wordt meteen duidelijk wanneer je ons kantoor te Deinze binnenstapt. De gedreven zaakvoerster en haar team zijn sterk verankerd met onze regio. Daardoor weten ze een realistische verkoopprijs voor jouw pand perfect in te schatten.

“Elke woning is uniek en verdient een aparte aanpak. We gaan steeds na wat het pand typeert: de eigenheid, troeven, maar ook eventuele minpunten. Zo kunnen we bezoekers met kennis van zaken rondleiden en een antwoord bieden op de meest kritische vragen.”

Het is voor ons ook heel belangrijk dat zowel de verkoper als de koper een goed gevoel hebben bij het afsluiten van de overeenkomst. We proberen daarbij de verwachtingen van beide partijen zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen. Het team van Excellent Vastgoed staat altijd voor de klant paraat. Zelfs ’s avonds en tijdens het weekend kan je op een snelle en persoonlijke respons rekenen.

Wilt u ook een optimale, zorgeloze verkoop realiseren? Één adres: Excellent vastgoed.


EXCELLENT VASTGOED DEINZE

Kortrijkstraat 58

9800 Deinze

BTW. BE 0600.857.491

+32 9 380 09 74

info@excellent-vastgoed.be

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart