Engel & Völkers is sinds vele jaren aanwezig in Gent

Engel & Völkers is sinds vele jaren aanwezig in Gent

en houdt er kantoor in het iconische en historische gebouw op de Kleine Vismarkt 2.

De handelszaak werd recentelijk overgenomen door de familie Adriaens, sinds vele jaren actief in de vastgoedwereld en in het managen van lokale en internationale bedrijven. Redgy en Vincent Adriaens worden bijgestaan door een evenwichtig en ambitieus team, samen goed voor meer dan 50 jaar vastgoedervaring.

Gesteund door het E&V-hoofdkwartier zal het Gentse kantoor nu verder uitgebouwd worden tot één van de belangrijkste makelaars op de markt van het residentiële vastgoed. Toekomstgericht zullen wij prominent aanwezig zijn via nieuwsbrieven, flyers en diverse andere publiciteitskanalen.

Ook buiten de regio van Gent zal E&V niet stilzitten. Het hoofdkantoor in Hamburg heeft namelijk de Belgische markt uitverkoren als groeimarkt bij uitstek. Daarbij zal een groei-impuls aan het netwerk gegeven worden. De daaruit resulterende grotere marktdekking, gekoppeld aan een intense, nauwe samenwerking tussen de kantoren, zal ons toelaten onze missie nog beter te verwezenlijken:


“de beste dienstverlening leveren met als doel: het beste resultaat voor onze klanten”!


Per individuele opdracht gaan wij steeds te werk op basis van een uitvoerig uitgewerkt stappenplan. Dit met de doelstelling tot het aanspreken van een zo ruim mogelijke doelgroep. Dit stappenplan zal in overleg worden aangepast naar de individuele wensen en noden van de opdrachtgever. Zo kan er geopteerd worden om een pand al dan niet discreet te gaan publiceren op de vastgoedmarkt, zonder daarbij in te boeten op het resultaat.

Wij beschikken over een brede basis van “zoekende klanten”, namelijk geïnteresseerden en investeerders die we altijd als eerste contacteren telkens er een nieuw pand in onze portefeuille komt. Hierdoor krijgen zij als eersten toegang tot het nieuwe aanbod nog voor dat op de markt komt. Bijgevolg stijgen hun kansen tot het verwerven van hun droompand. Zo slagen wij erin om menig pand reeds verkocht te krijgen, nog voordat het in de publiciteit komt. Voor u als opdrachtgever is dit een extra service, voor de “zoekende klant” een verhoogde kans op succes.

Laat ons hier gelijk ook heel duidelijk zijn omtrent onze intenties. E&V is er echt niet alleen voor de toppanden in de markt.

Jazeker, in dat marktsegment zijn we sterk! Marktleider zelfs. Maar laat er geen enkel misverstand over bestaan: onze diensten worden wel degelijk verstrekt aan éénieder die actief is op de residentiële markt. Elk pand en elke opdracht verdient wat ons betreft namelijk ALTIJD onze allerbeste dienstverlening.

Hebt u dus plannen, wensen of dromen betreffende vastgoed, kom er dan zeker ook eens met ons over praten. U bent van harte welkom op ons kantoor! Momenteel dient dit op afspraak te gebeuren. Wij zullen u met veel plezier en dat met inachtname van de nodige voorzorgsmaatregelen ontvangen. Laat ons samen bekijken wat de beste weg is om uw plannen te realiseren.

We staan klaar! Om u, als opdrachtgever en als klant, de allerbeste service te verlenen op de Gentse markt. Tot binnenkort!


Engel & Völkers Gent-Centrum • Kleine Vismarkt 2 – 9000 Gent gentcentrum@engelvoelkers.com • www.engelvoelkers.com/gentcentrum

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart