MATER – Bowl table

MATER – Bowl table

Houten tafel: Indiaas & Scandinavisch design

De Bowl Table gemaakt van mangohout en gefreesde stalen buizen van Mater combineert de Indiase houtdraaitraditie met de eenvoud van Scandinavisch design en is ontworpen door de Indiase ontwerper Ayush Kasliwal.

Duurzaam mangohout

Het tafelblad bestaat uit mangohout, dat wordt gevormd door de Kharadi, een oude Indiase houtdraaiergemeenschap, in de juiste vorm. Op deze manier ondersteunt en erkent Mater die traditionele ambachten in India. Het Indiase mangohout is ook een duurzame grondstof, want zodra de top van het oogstleven is bereikt, wordt de boom geveld en wordt er een nieuwe boom geplant.

Benen in staal

De afwerking van het tafelblad is een loodvrije PU coating op waterbasis. De drie poten zijn gemaakt van gefreesde stalen buizen die kunnen worden verwijderd. Zo kan de tafel eenvoudig en ruimtebesparend worden vervoerd.

Kleuren, &houtmateriaal

De Bowl Table by Mater is verkrijgbaar in vier verschillende maten van klein tot XL. De drie poten van de tafel zijn altijd gemaakt van gefreesde stalen buizen, voor het tafelblad kunt u kiezen tussen zwart en sirkagrijs gebeitst of natuurlijk mangohout.

Zorg

Veeg het oppervlak alleen af met een vochtige, pluisvrije doek. De tafels mogen niet worden behandeld met zeep of andere reinigingsmiddelen.


verkrijgbaar bij Huis onder de Notelaar, Destelbergen

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart