Rechts van de kerk, al 15 jaar dé outdoorspecialist voor het betere tuinmeubilair

Rechts van de kerk, al 15 jaar dé outdoorspecialist voor het betere tuinmeubilair

15 jaar geleden zijn we gestart met het idee jouw tuin, terras, patio, buitenruimte… aan te kleden met het betere buitenmeubilair en alles wat daar bij hoort.

In 2006 werd Rechts van de kerk – what’s in the name – in Meigem, een deelgemeente van Deinze, geboren. Alles startte toen kleinschalig en we wisten nog niet goed welke paden we zouden bewandelen. Maar na al die jaren zijn we vandaag sterk geëvolueerd en gegroeid. Samen met onze klanten konden we heelwat mooie projecten realiseren, tuinen en terrassen aankleden in binnen- en buitenland. Mede daardoor zijn we uitgegroeid tot wat we vandaag zijn. Bij Rechts van de kerk werken we al van bij het begin samen met de beste topmerken binnen de sector. Als het om kwaliteit en topdesign gaat, mogen we gerust ook fier zijn op onze Belgische merken. Zo is Rechts van de kerk al een tijdje trotse verdeler van het West-Vlaamse Extremis, zonneschermenfabrikant Umbrosa, handgemaakte potten van Atelier Vierkant en het Limburgse meubelbedrijf Tribù. Stuk voor stuk topmerken van eigen bodem. Maar niet alleen Belgische merken komen bij ons aan bod, ook voor grote internationale toppers hebben we een plaatsje. Zoals het Duitse Dedon en Gloster, het Italiaanse merk Fast, Gandia Blasco uit Spanje…

Daarnaast is Rechts van de kerk ook verdeler van Piet Boon, Bas Talpe, Oasiq, West14, HeatSail, Domani, Tuuci, Fermob, … Niet enkel het design van de producten is van groot belang, maar ook de kwaliteit en de degelijkheid.

Dedon – Mbrace

Het is voor zaakvoerder Andy Baudewyn belangrijk dat elke klant centraal staat. Rechts van de kerk onderscheidt zich door haar persoonlijke aanpak. Alles begint met gericht professioneel advies, een goede service, maar vooral ook een perfecte opvolging. Klanttevredenheid is dan ook iets wat we enorm belangrijk vinden. We werken enkel samen met fabrikanten die kwaliteit bieden en waar service en dienst-na-verkoop hoog in het vaandel gedragen worden. Ook de levering en de plaatsing worden door Rechts van de kerk volledig zelf verzorgd.

Tribù – Nodisofa
Tribù – T Table

In samenspraak met de klant wordt er gegarandeerd dat aan elk project een persoonlijke toets gegeven wordt. Want details maken nu eenmaal het verschil. De kleuren, het combineren van materialen en stoffen is waar het om draait. We volgen de laatste trends op de markt en zorgen ervoor dat we steeds de beste producten kunnen aanbieden. Door langs te komen bij Rechts van de kerk kan je steeds nieuwe inspiratie opdoen in onze toonzalen en op onze terrassen.

Dedon – Seax
Umbrosa – Spectra UX
Fast – Allsize

We staan jou dan ook heel graag bij met antwoorden en oplossingen voor kleine en grote projecten. Onze locatie in Meigem zorgt ervoor dat we gemakkelijk bereikbaar zijn. Gelegen in de buurt van Gent, Sint-Martens-Latem en Deinze en een perfecte aansluiting met de E40 zorgt voor een goede verbinding met de rest van het land. Kom gerust een kijkje nemen bij Rechts van de kerk en wij laten jou kennis maken met ons volledige aanbod en beantwoorden graag al jouw vragen. Want net zoals wij, zijn onze klanten liefhebbers van het mooie buitenleven. Daarom genieten we vandaag allemaal ten volle, en meer en meer, van onze tuin en alles wat erbij hoort.

Tot bij Rechts van de kerk.


Rechts van de kerk Pastoriestraat 39800 Meigem 0475/53 53 99 info@rechtsvandekerk.be www.rechtsvandekerk.be

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart