Snel meer nuttige ruimte zonder te verbouwen

Snel meer nuttige ruimte zonder te verbouwen

Bostoen creëert extra woon-, werk-, speel- en relaxruimte buitenshuis Residentiële projectontwikkelaar Bostoen Group breidt zijn woonaanbod verder uit met “YourSpace”, duurzame houtskeletmodules die het ganse jaar door extra ruimte creëren in je thuisof werkomgeving.

Snelle en duurzame oplossing voor ruimtegebrek

“Mede door de lockdown hebben mensen steeds meer behoefte aan een rustige plek om even tot zichzelf te komen of geconcentreerd te kunnen werken. Dit is in je woning niet altijd evident. Daarom gingen we op zoek naar een snelle en duurzame oplossing om extra ruimte te creëren, zonder je woon- of werkplek te moeten verbouwen.” licht Joery Michiels, Head of Corporate Sales & Marketing Bostoen Group toe. “De mogelijkheden zijn eindeloos: een plek waar kinderen in alle rust kunnen studeren, een muziekruimte voor de “resident DJ”, een medische praktijkruimte, een pop-up shop of zelfs een tiny house voor zorgbehoevenden.”

De modules zijn gebouwd d.m.v. een hoogwaardig geïsoleerd houtskelet en kunnen zowel vooruitgerust (met elektrische en/of sanitaire voorbereiding) of volledig afgewerkt (sleutel op de deur) geleverd worden. Aansluitingen op nutsvoorzieningen zijn mogelijk, maar de module kan eveneens volledig autonoom functioneren.

De plaatsing van het modulair bouwsysteem gebeurt door de fabrikant op 1 dag op een losse fundering. De toegankelijkheid voor vracht- en kraanwagen, evenals de stabiliteit van de “losse” fundering, wordt op voorhand onderzocht. Een vergunning is niet steeds noodzakelijk en hangt af van gemeente tot gemeente.

Interesse in deze YourSpace modules? Neem snel contact op met onze bouwadviseur: Robbe De Pauw 0496 27 08 23

Ontdek deze modules virtueel via de website: www.bostoen.be/yourspace

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart