Wouter Vagenende (WoVa) zorgeloos renoveren van A tot Z, met één vakman

Wouter Vagenende (WoVa) zorgeloos renoveren van A tot Z, met één vakman

WoVa gelegen in Herzele, werd een 5-tal jaar geleden opgericht. De bezieler en zaakvoerder Wouter Vagenende is een man met een duidelijke visie die door zijn vele jaren praktische ervaring in de bouw- en renovatiesector kan terugvallen op heel wat kennis en expertise.

Samen met zijn gemotiveerd renovatieteam en mede door zijn eigen verhuurbedrijf ‘WoVa verhuur’ dat instaat voor de verhuur van bouwdrogers en bouwmachines, heeft hij de voorbije jaren een mooi groeiparcours afgelegd. Wouter Vagenende staat garant voor een A tot Z formule waarbij hij zijn klanten begeleidt van bij de eerste prille ontwerpfase tot de uiteindelijke stipte en perfecte oplevering. Wouter is een drukbezet man die dag en nacht bezig is met zijn zaak en zijn klanten. Toch maakt hij als trouwe partner van Home en Trends graag even tijd voor een unieke inkijk. Lees het verhaal achter dit toonaangevende renovatiebedrijf met als kernwaarden een doorgedreven professionele aanpak in combinatie met een perfect oog voor detail en afwerking.

U hebt een mooie en overzichtelijke website www.woutervagenende.com waarop we al een duidelijk beeld krijgen van uw zaak. Zou u ook voor onze lezer nog eens kort uw bedrijf kunnen voorstellen?

Het idee van een eigen zaak is ontstaan in 2017 toen het bij mij begon te kriebelen om zelfstandig te worden. Door mijn jarenlange praktische ervaring en dankzij de steun van mijn vrouw heb ik niet lang getwijfeld om de stap te zetten. Een stap waarvan ik nu, vele jaren later, nog geen minuut spijt heb gehad. Vanuit mijn vakkennis en achtergrond heb ik me van bij de start bewust toegespitst op renovatieprojecten die we van A tot Z uitvoeren. Gedurende de jaren hebben we ons vooral gespecialiseerd in badkamerrenovaties. Een specialiteit waar we ons in verdiept hebben want voor uw droombadkamer staan we zowel in voor de afbraak als de complete opbouw en afwerking. Eén van onze grote troeven daarbij is onze specialiteit in Mortex die als een unieke pleister zorgt voor een waterdichte en decoratieve betonlook. Alle renovatieprojecten worden professioneel omkadert waarbij we elke dag het beste van ons zelf geven met een klein, stabiel en betrouwbaar team. Onze zaak is gelegen in Herzele waar we door een goede service, eerlijke, transparante en duidelijke communicatie een uitstekende reputatie hebben opgebouwd. De positieve mond-tot-mondreclame mond-tot-mondreclame heeft er voor gezorgd dat we projecten uitgevoerd hebben van Zuienkerke tot Vilvoorde. Zorgeloos renoveren met één vakman, daar staat Wouter Vagenende voor.

U hebt zich vooral toegespitst op totale badkamerrenovaties. Hoe pakken jullie dit praktisch aan en op welke manier maken jullie het verschil met andere renovatiebedrijven?

De badkamer is voor heel wat mensen één van de belangrijkste plaatsen in de woning. Persoonlijk geeft het me veel voldoening om een prachtig en stijlvol pareltje te maken van een ruimte waar u alle dagen in vertoeft. Onze specialisatie in Mortex is hierbij een onmiskenbare troef die voor elke badkamer een unieke meerwaarde is. Voorafgaand de voorbereiding van uw droombadkamer komen wij ter plaatse om alles te bespreken. We bekijken wat er kan en wat er niet kan. Vervolgens maken we een afspraak in een toonzaal zodat de klant zijn sanitaire toestellen kan kiezen in overeenstemming met zijn persoonlijke smaak en stijl. Aan de hand van de keuzes wordt een overzichtelijke 3D-simulatie uitgewerkt en zal een vrijblijvende offerte opgesteld worden. We garanderen steeds een correcte prijs in lijn met het vooropgestelde budget.

De voorbije jaren hebben jullie zich gespecialiseerd in Mortex. Kan u even uitleggen wat Mortex is en welke voordelen dit heeft? Mortex is een Belgisch product en omvat een dunne waterdichte bekleding die gebruikt wordt voor technische en decoratieve doeleinden, zowel binnen als buiten. Het is een minerale bekleding type “béton ciré” of “tadelakt”, maar toch niet helemaal hetzelfde. Mortex is waterdicht en daardoor zeer geschikt voor natte ruimtes. Deze micro-mortel neemt alle vormen aan en brengt kleur in oneindig veel ideeën voor douches, vloeren, zwembaden, meubels, enz… Mortex is een zeer mooi product waarmee quasi alles mogelijk is waardoor we de creatieve wensen van onze klanten perfect kunnen invullen. Bovendien is het naadloos en zijn er geen voegen meer in de badkamer wat voor veel klanten vanuit praktische, visuele en onderhoudsoverwegingen een enorm pluspunt is.

Dus Mortex is eigenlijk ideaal voor een renovatieproject?

Een voordeel van Mortex is zijn buitengewone slijtvastheid, flexibiliteit, geringe dikte en hechtvermogen waardoor de bekleding aangebracht kan worden op allerhande ondergronden. In een badkamerrenovatie bijvoorbeeld bedekt de Mortex op een eenvoudige manier bestaande tegels, zowel op de grond als op de wanden. Hierdoor kunnen hinderlijke en complexe sloopwerken vermeden worden. Eigenlijk zijn de toepassingsmogelijkheden van Mortex vrijwel oneindig waardoor het overal toegepast kan worden van renovatie tot nieuwbouw. Met Mortex creëert u een natuurlijke betonlook met een eigentijdse uitstraling. Daardoor lijkt alles ruimer, zijn er geen voegen die verslijten of vuil aantrekken en is het gemakkelijker in onderhoud. Door de grote vraag naar dit product heeft Wouter Vagenende zich gespecialiseerd in Mortex want het plaatsen is immers zeer delicaat en vraagt voldoende technische kennis omdat er gewerkt wordt met verschillende mortels en verschillende korrelgroottes.


Wenst u meer info? Vraag dan nu vrijblijvend uw prijsofferte aan bij Wouter Vagenende op info@woutervagenende.com of contacteer Wouter telefonisch op 0472 704 236

    Wenst u meer informatie over dit artikel?

    Neem via onderstaande formulier rechtstreeks contact op met WoVa.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart