Oosteroever, een nieuwe manier van wonen aan zee

Oosteroever, een nieuwe manier van wonen aan zee

Is door zijn unieke ligging aan zee één van de meest authentieke locaties aan de Belgische kust

Overal in Europa worden historische havengebieden opgewaardeerd en omgevormd tot hippe plekken om te wonen, te werken en te genieten van het leven. Een vorm van stadsvernieuwing die tot de verbeelding spreekt en de mogelijkheid biedt om uitzonderlijk goed gelegen locaties te herontwikkelen. In deze context is Oosteroever door zijn unieke ligging aan zee ongetwijfeld één van de meest authentieke plaat – sen aan de Belgische kust. Een oase van rust omgeven door een prachtig duinlandschap en dit op een boogscheut van het historische centrum van Oostende.

Het enorme succes van de Oosteroeversite ligt in een unieke combinatie van factoren. Vanaf dag één heeft de toonaangevende projectontwikkelaar Versluys Groep resoluut ingezet op kwaliteit. Dit weerspiegelt zich in zowel de uitgesproken architectuur van de gebouwen, de vele aanwezige exclusieve handelszaken, het superieure wooncomfort en de bijhorende hoogstaande afwerkingsgraad van de appartementen.

OOSTEROEVER, EEN NIEUWE MANIER VAN WONEN AAN ZEE

Geen enkele andere locatie aan de Kust combineert de vele unieke troeven van de Oosteroeversite in Oostende. Oosteroever is een hippe nieuwe stadswijk met een rijke maritieme geschiedenis. Een oase van rust vlak bij de zee met haar eigen strand, beschermde duinen en een toekomstige jachthaven. Deze hippe stadswijk omvat een perfecte symbiose waarbij beeldbepalende architectuur naadloos wordt verweven met het prachtige omliggende en beschermde natuurlandschap.

TOEKOMSTIGE STATE-OF-THE-ART-JACHTHAVEN

De toekomstige jachthaven in het aanpalende Vuurtorendok is al voor een deel aangelegd. Naast de volledige herinrichting van het Vuurtorendok met een vlottende steigerinfrastructuur en de aanleg van een beeldbepalende glooiing aan de zuidoostelijke zijde zal ook aansluitend de openbare ruimte een verdere metamorfose ondergaan. Met deze nieuwe state-ofthe-art jachthaven wordt het maritieme karakter van de site benadrukt en ontstaat een unieke hefboom voor de verdere ontwikkeling.

TRINITY, Eyecatcher met een internationale signatuur

Het Trinity project bevindt zich op de kop van de heraangelegde Victorialaan. Door deze unieke premiumlocatie incorporeert deze exclusieve residentie de vele voordelen van de Oosteroeversite. Alle appartementen genieten, afhankelijk van hun oriëntatie, van eerstelijns uitzichten op de zee, het Fort Napoleon, de toekomstige jachthaven en de bekende Oosteroeverduinen. Trinity staat voor een superieur en hoogstaand wooncomfort op een absolute toplocatie.

In navolging van het iconische “One Baelskaai” gebouw ontwierp het gerenommeerde Binst Architects met het Trinity project opnieuw een prachtig referentiegebouw. Residentie Trinity omvat 59 exclusieve appartementen die verdeeld zijn over 15 verdiepingen. Dit project met een tijdloze internationale signatuur wordt een visueel hoekbaken met een strak design van zwevende boorden in wit gepolijst beton. Het concept voorziet heldere woonlagen die in contrast met een donker buitenschrijnwerk en stijlvolle spiegelscheidingen het gebouw op een eigentijdse manier aflijnen.


Elk appartement in het Trinity project zal een exclusieve grandeur uitstralen met een onovertroffen gevoel van ruimte en licht


VERSLUYS SIGNATURE REDEFINING THE STANDARD OF LUXURY LIVING

De veelomvattende en bijzonder kwalitatieve Versluys Signature afwerkingsgraad met hoogwaardig samengesteld parket met massieve toplaag of grootformaatvloeren, luxe sanitair, designkeukens met composiet werkblad en andere exclusieve materialen genereren een bijzondere ervaring van comfort. Deze uitzonderlijke hoge afwerking in samenspel met uw panoramisch uitzicht biedt u puur woonplezier met een onovertroffen vakantiegevoel.

Versluys Groep biedt u via de optionele ‘Personal afwerking’ de mogelijkheid om uw ideale woonbeeld te realiseren met uitzonderlijke woonconcepten die het maximum halen uit de beschikbare ruimte en optimaal inspelen op uw wensen. Uw woongevoel hangt immers af van details. Het eindresultaat moet een uniek totaalinterieur zijn dat naadloos aansluit bij uw persoonlijke levensstijl en behoeften.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart