Beleef en ontdek Dedon bij Rechts van de kerk

Beleef en ontdek Dedon bij Rechts van de kerk

Dedon is al meer dan 30 jaar gekend voor hun unieke gevlochten synthetische vezels, iets wat het Duitse merk zelf, met trots, de “Dedon Fibre” noemt. Hoewel ze ondertussen ook heelwat andere materialen gebruiken, blijven ze trouw aan hun eigen synthetische draad.

Rechts van de kerk is dan ook heel fier de titel van Dedon Concept Store voor België te mogen dragen. Bij ons kan je een heel groot deel van de Dedon collectie komen ontdekken en kunnen we u adviseren en begeleiden bij de juiste aankoop.

Met hun hoofdkwartier in Noord-Duitsland, productie in de Filipijnen, een dochteronderneming in de Verenigde Staten en bureaus in Hongkong is Dedon een echte internationale speler! Dedon kan beroep doen op de expertise van heel wat gerenommeerde designers. Zij ontwerpen en ontwikkelen een heel erg ruim aanbod aan designmeubelen, die niet alleen voor buiten geschikt zijn, maar ook perfect in elk interieur passen.

Het winnen van heel wat prestigieuze awards bewijst alleen maar dat het merk op een wereldwijde waardering kan rekenen. Hun rol als trendsetter, hun degelijk design en oog voor de natuur maakten hen tot een voorbeeld binnen de sector. Laat jou er zelf ook door verleiden en kom het met eigen ogen ontdekken bij Rechts van de kerk!

De Mbrace collectie is ook in 2022 één van de topproducten van het merk en kan gerust een ware Dedon-bestseller genoemd worden. Een terugkerend groot succes dus! Het onconventionele ontwerp van designer Sebastian Herkner voor deze serie wordt dit jaar nog verder uitgebreid met meer gepoederlakte aluminium frames. Het resultaat is een eye-catching en erg sympathieke reeks verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties. Het design is erg toegankelijk, de kleurencombinaties met de kussens bijna eindeloos en het geheel heeft die heel erg trendy Scandinavische feeling. Ook nieuw dit jaar is de club chair, een elegante aanvulling aan de reeks. Het zitcomfort is ongeëvenaard en de naam van het ontwerp is dan ook heel erg toepasselijk. De Mbrace omarmt als het ware iedereen die erin plaatsneemt!

De heel aantrekkelijke Paros lounge serie dan weer, is van de hand van de Franse ontwerper Jean-Marie Massaud en is een kenmerkend Dedon-ontwerp met een moderne twist. De genereuze proporties, de elegante roestvrij stalen poten en het luxueus comfort van dit gewoven moduleerbaar systeem verwijzen duidelijk naar de roots van het merk. Maar dankzij de lage rug- en armleuningen en specifieke afwerking onderscheidt de Paros reeks zich toch duidelijk van andere collecties en is een klasse op zichzelf. Tijdloos, modern en geraffineerd zijn slechts een paar termen die deze lounge beschrijven. Een echt aanrader dus!

En met Seax heeft Dedon een erg elegante en gedistingeerde reeks in haar aanbod. De opklapbare armstoelen, voetbanken en lounge chairs zijn verkrijgbaar in verschillende combinaties van aantrekkelijke kleuren en hedendaagse materialen. Afgewerkt met houten accenten kunnen de stoelen een nog meer luxueuze uitstraling gegeven worden. Perfect voor die maritieme feeling van een woning aan de kust! Maar ook aan de rand van een zwembad bijvoorbeeld past deze collectie perfect. Daarnaast zijn er ook nog tafels beschikbaar in verschillende formaten en uitvoeringen. Die ruime keuze aan kleuren en afwerkingsmaterialen laten toe om de gehele combinatie met de Seax stoelen er nog geraffineerder te laten uitzien.

Kom gerust een kijkje nemen bij Rechts van de kerk en wij laten jou kennis maken met ons volledige aanbod en beantwoorden graag alle vragen.

Onze locatie in Meigem (Deinze) zorgt ervoor dat we gemakkelijk bereikbaar zijn vanuit Gent, Sint-Martens-Latem en Deinze en we een perfecte aansluiting hebben met de rest van het land via de E40.


Rechts van de kerk Pastoriestraat 3 9800 Meigem 0475/53 53 99 info@rechtsvandekerk.be www.rechtsvandekerk.be volg ons op instagram @rechts.van.de.kerk

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart