Houtskeletbouw: uniek en persoonlijk. Jouw duurzame bouwwensen zijn onze drijfveer

Houtskeletbouw: uniek en persoonlijk. Jouw duurzame bouwwensen zijn onze drijfveer

Bouwbedrijf Sibomat blikt terug op meer dan 40 jaar ervaring en duizenden tevreden huiseigenaars. Ze zijn marktleider in houtskeletbouw via sleutel-op-de-deur en verwezenlijken zo, op een duurzame manier, de woondroom van hun klanten.

Energiezuinig bouwen zonder zorgen

“We weten dat een bouwproces normaal enorm veel stress met zich mee brengt, daarom ontzorgen wij de klant volledig”, belooft Bart Parewijck, Co-CEO van het Oost-Vlaamse bouwbedrijf. Het succes van Sibomat schuilt net in hun doorgedreven, persoonlijke aanpak die werkelijk uniek is in de sector. Zo krijgt elke klant één aanspreekpunt toegewezen die hem of haar zal begeleiden tijdens het volledige bouwproces van A tot Z: van ontwerp, studie en budgettering, over productie en montage tot oplevering en nazorg. Sibomat pakt ook uit met 100% voltooiingsgarantie. “Hiermee garanderen we dat de woning binnen het afgesproken budget en de vastgelegde timing, volledig op maat van uw wensen wordt opgeleverd. Als dat geen geruststelling is.”

Breek af en bouw beter

Vele potentiële bouwers hebben aanvankelijk slechts twee opties in gedachten: een nieuwbouw neerzetten op een stuk bouwgrond of een bestaande woning renoveren. Toch bestaat er nog een derde, meer voordelige en snelle optie waarin Sibomat koploper is. “Aangezien de bouwgrond schaarser wordt, is het ook nuttig om eens na te denken over de piste om een bestaande woning af te breken en deze terug op te bouwen met duurzame materialen”, aldus Bart Parewijck. Een oude woning renoveren, kan nooit zo energiezuinig als een nieuwbouw. En een nieuwbouw kent een veel grotere meerwaarde dan een gerenoveerde woning. Bovendien stimuleert de overheid momenteel afbraak en heropbouw door een tijdelijke BTW-verlaging van 21% naar 6%.

Uiterst duurzaam bouwprocédé

Wie kiest voor houtskeletbouw, kiest voor een snelle bouwprocedure, maar kiest ook voor een woning die aan alle strengste energienormen voldoet. Bovendien boet u bij houtskelet helemaal niet in op stijl en comfort én bespaart u aanzienlijk op uw energiefactuur dankzij de kwalitatieve energieprestaties. Houtskelet is ook milieuvriendelijk. “Wij gebruiken enkel hout uit duurzaam beheerde bossen. Ook zetten we hard in op de meest milieuvriendelijke technieken in de woning. Op die manier draagt Sibomat zijn steentje bij aan de zorg voor onze planeet.


Sibomat nv – Oude Waalstraat 248 | 9870 Zulte | T +32 9 388 71 95 | www.sibomat.be Interesse in snel en duurzaam bouwen? Plan online een bezoek in één van onze kijkwoningen. Of bezoek ons op Batibouw: paleis 8 – stand 8412

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart