Corbeau Vastgoedontwikkeling

Corbeau Vastgoedontwikkeling

Corbeau Vastgoedontwikkeling is gedreven om onze leefomgeving aangenaam, esthetisch en duurzaam mee vorm te geven. Sinds 2012 zijn we in en rondom Oostende actief in projectontwikkeling en coördinatie van nieuwbouw -en totaalrenovatieprojecten, en realiseren we stijlvolle en kwalitatieve woonprojecten – van nieuwe woonbuurten tot appartementsbouw.

We geven elk project doordacht vorm met oog voor wooncomfort, sterke architectuur en de omgeving. De voorbije jaren realiseerden we succesvol diverse nieuwbouw- en renovatieprojecten in de kustregio waaronder Duinen Oostende (Mariakerke, www.duinenoostende.be) en The Vine (Stene).

Op zoek naar projectgronden, afbraakpanden, renovatiepanden

Door het verkoopsucces van onze bestaande projecten zijn we continu op zoek naar nieuwe locaties en opportuniteiten. Heb jij grond(en), een afbraak- of renovatiepand en wil je deze verkopen? Of zoek je een partner om jouw projectlocatie te ontwikkelen? We zetten onze expertise in appartementsbouw, groepswoningbouw, verkavelingen en inbreidingsprojecten graag in om jouw locatie te optimaliseren.

Wil je enkel verkopen, of zoek je een partner om jouw projectgrond te ontwikkelen? Wil je werken volgens een verdeelsleutel of heb je zelf een voorstel? We zoeken samen de beste aanpak.

We werken helder, snel en betrouwbaar, en bieden jou de beste prijs voor jouw grond of pand. Onze sterke financiële basis en kort beslissingsproces staan garant voor een correcte en fijne samenwerking. We behandelen elk dossier discreet en persoonlijk. Voor meer details en/of een afspraak kan je contact opnemen met Nicolas van Ravels via 059 80 00 04 of nicolas@corbeau.be.

Als eerste op de hoogte van een nieuw project?

Ben je benieuwd naar onze projecten? Wil je als eerste weten wanneer een nieuw project in verkoop gaat? Surf naar www.corbeau.be en schrijf je in op onze nieuwsbrief!


Corbeau Vastgoedontwikkeling

Leopold I – Plein 9, 8400 Oostende 059 80 00 04 www.corbeau.be

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart