De mooiste zwembaden stelt een realisatie van Swimtec voor..

De mooiste zwembaden stelt een realisatie van Swimtec voor..

Luxueus hoge waterlijn skimmer zwembad en steellook poolhouse laten ons dromen van de Provence.

Swimtec is gespecialiseerd in het aanleggen en bouwen van betonnen zwembaden op maat in eigen tuin. Wij hebben als zwembadbouwer meer dan 20 jaar ervaring in de bouw van overloop- & skimmmer zwembaden in België. Uw garantie voor kwaliteit, duurzaamheid met de hoogste afwerkingsgraad.

Wij gaan steeds uit van volgende waarden die bij ieder project aanwezig zijn;

  • Technisch hoogstaand: Uw project is bij ons in handen van bekwame, gemotiveerde mensen die dagelijks aan de slag gaan met passie om de beste zwembaden te bouwen! Wij kunnen dan ook technisch hoogstaande oplossingen aanreiken.
  • Kwaliteit: Swimtec staat garant voor hoge kwaliteit, zowel voor wat betreft bouw als voor wat betreft after service. Onze service- en plaatsingsdienst beschikt over al de competenties die nodig zijn om een zwembad te bouwen, renoveren en te onderhouden.
  • Stijlvol: Samen met u of uw architect en/of tuinarchitect helpen we bij uw ontwerp zodat dit een stijlvol element wordt dat samen één geheel vormt met de omgeving.
  • Energiezuinig: energie kost heden ten dage steeds meer en meer. Daarom denken wij bewust mee om een maximaal comfort te hebben van uw zwembad met een minimum aan energieverbruik.

Met deze waarden in het achterhoofd, zijn we een succesvolle onderneming geworden die jaar na jaar vele mensen gelukkig maakt door het realiseren van hun zwembaddroom! Wij vertellen u graag tijdens een persoonlijk onderhoud hoe wij deze 4 elementen in de praktijk brengen!

"Slaap op twee oren en geniet van de droom die wij voor je realiseren. Vertrouw op onze passie, kennis en ervaring!"

Beste zwembadbouwer

Onze awards die we behaalden bij de wedstrijd van de Belgische Zwembadbouwer van het jaar samen met Zwembadenplus en de Belgian Swimming Pool Association (BSPA) spreken voor zich.

Elk jaar selecteert een vakjury de mooiste projecten van het jaar en kent deze een gouden, zilveren of bronzen vermelding toe.


Swimtec bv

Mariëndal 33
B-2400 Mol
014 49 03 02

info@swimtec.be

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart