De mooiste zwembaden stelt een realisatie van Natural Pools voor..

De mooiste zwembaden stelt een realisatie van Natural Pools voor..

Luxe betonnen skimmer zwembad aangelegd in villatuin

Dit luxueuze betonnen skimmer zwembad werd aangelegd in een villatuin door Natural Pools. Het werd bekleed met een donkergrijze liner in marmer look en is voorzien van plage met aansluitende hoektrap, led onderwaterverlichting en een automatisch rolluik. Vanuit de moderne poolhouse en de woning kan je genieten van een rustgevend zicht op dit mooie zwembad en groene tuin.


Natural Pools is gespecialiseerd in het aanleggen van natuurlijke zwembaden en zwemvijvers die zowel ethisch als technisch aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen.

We creëren totaalconcepten op maat die de charme van het zwemmen in een natuurlijke omgeving combineren met het comfort dat u van een verwarmd zwembad kunt verwachten.

De 'groene' draad die door al onze projecten loopt is harmonie: we zorgen er samen met u of uw tuinarchitect voor dat de sfeer van de tuin, de woning en uw natuurlijk zwembad perfect op elkaar afgestemd zijn.

Vanuit onze fascinatie voor vormgeving en ultiem zwemcomfort houden we steeds de vinger aan de pols van de nieuwste evoluties.

NATURAL POOLS: uw partner voor een natuurlijk zwembad!

Wat doen wij voor u?

Deze formule biedt u de mogelijkheid om het ontwerp en de realisatie van uw gepersonaliseerd concept van A tot Z uit te laten voeren door het NATURAL POOLS team.

We komen bij u ter plaatse, waarbij we uw wensen en voorkeuren bespreken. We geven u tevens gericht advies betreffende de mogelijkheden en voorzieningen die van toepassing kunnen zijn op uw project.

Daarna wordt een voorontwerp gemaakt op basis van de gemaakte afspraken, en krijgt u een duidelijke en correcte prijsofferte.
Eens het licht op groen staat voor het definitieve ontwerp wordt de voorbereiding ter plaatse, de opvolging en de afwerking volledig door ons gedreven team van vakspecialisten begeleid en uitgevoerd.

Yves Decoopman Geluwestraat 16 8890 Dadizele +32 475 660 47

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart