Zabra Real Estate

Zabra Real Estate

Zabra is een familiebedrijf en een betrouwbare vastgoedontwikkelaar in België met enkele decennia ervaring en ondernemerschap op de teller. We combineren expertise en passie. Onze kantoren zijn gesitueerd in Drongen & Luik, maar we ontwikkelen vastgoedprojecten over heel België en zijn ook reeds actief in het zuiden van Nederland. We zetten bovendien steeds in op toplocaties met een goede bereikbaarheid. Dat zijn zowel centrumlocaties in gegeerde steden en gemeenten als strategische locaties nabij belangrijke invalswegen. Heb jij een ontwikkelingsopportuniteit voor ons? Contacteer ons snel.

Onafhankelijk en gespecialiseerd

We zijn actief in residentiële, KMO– en retailprojecten waar wonen, werken en winkelen naadloos in elkaar overvloeien. Kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons centraal. Zabra onderscheidt zich van zijn concullega’s doordat het o.a. een volledig onafhankelijke speler is in de sector van de projectontwikkeling. Laurens Brantegem: “Wij zijn met onze familie volledig eigenaar van het bedrijf. Wij kunnen dus de markt opgaan om de aannemer te vinden die onze klanten de beste prijs/kwaliteit kan bieden. Een andere troef is het 35-koppig team dat ervoor zorgt dat alle aspecten van vastgoedontwikkeling ‘in house’ kunnen afgehandeld worden. Dat gaat van acquisities van nieuwe projecten, over vergunningen, aanbestedingen, werfopvolging tot en met de verkoop en marketing. Ons team en het familiaal ondernemerschap fungeren als de motor van ons bedrijf.”

Duurzaam ondernemen met een blik op de toekomst

Zabra hanteert een langetermijnstrategie, waarbij we steden leefbaar en aantrekkelijk maken door projecten te ontwikkelen in of tegen stedelijke centra, waar alle voorzieningen aanwezig zijn maar ook duurzame materialen en services gebruikt en aangeboden worden. Laurens Brantegem: “Energiezuinig wonen is de toekomst en daar spelen we als projectontwikkelaar graag een voortrekkersrol in.”

Ontdek onze residentiële projecten

Ontdek onze KMO-projecten

Ontdek onze retailprojecten

Bekijk onze realisaties

Een vraag of een bericht voor ons?

Je kan ons steeds bellen, mailen of het contactformulier invullen op onze website. We nemen dan snel contact met je op.

Hoofdkantoor Drongen

Antoon Catriestraat 8a
9031 Drongen (Gent)
+32 9 365 60 70
info@zabra.be

Verkoop

Elke dag bereikbaar
+32 472 89 60 18
verkoop@zabra.be

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart