Zabra: familiebedrijf dat meerwaarde creëert voor élke partij

Zabra: familiebedrijf dat meerwaarde creëert voor élke partij

Zabra is een familiebedrijfen betrouwbare vastgoedpartner, opgericht door Joris Brantegem. Met gepassioneerd ondernemerschap en jarenlange expertise creëren wij vastgoedprojectendie klaar zijn voor de toekomst. We zijn actief in residentiële-, KMO-, retail-, studenten- en gemengde vastgoedprojecten waar wonen, werken en winkelen naadloos in elkaar overvloeien. We hebben vastgoedprojecten in heel België en zijn ook actief in Nederland. Onze langetermijnvisie waarborgt kwaliteit in elke fase van het proces.

Laurens Brantegem, CO-CEO van Zabra: “Mijn vader Joris is voorzitter van de Raad van Bestuur. Met zijn jarenlange ervaring als ondernemer stippelt hij de rode draad uit voor Zabra. Mijn zus Steffi integreert duurzaamheid en innovatie in alle lagen van ons bedrijf: duurzame projecten maar ook duurzame governance. Dat familiale aspect garandeert expertise en continuïteit”.

Onafhankelijk en gespecialiseerd

Wij gaan op zoek naar meerwaarde voor elke partij en zijn hierbij niet bang om tegen de stroom in te gaan. In elke fase zetten we de belangen van klant centraal, zonder blindelings de visie van stedenbouwkundigen of architecten te volgen. Door elke dag onszelf en onze stakeholders te challengen, garanderen we de best mogelijke resultaten. Voor minder gaan we niet.

Duurzaam ontwikkelen

Duurzaam ontwikkelen is al vanaf het begin de leidraad in elk project van Zabra. Onze missie is duidelijk. Steden vooruithelpen en aantrekkelijk maken door duurzame nieuwbouwprojecten met alle nodige voorzieningen te realiseren. Steeds gebouwd met energiezuinige materialen en diensten. Geen loze woorden, maar concrete acties die een omgeving creëren waar iedereen zich goed voelt en die klaar is voor de toekomst.

Teamwork als motor van Zabra

Onze kracht zit in ons team, een gedreven en divers gezelschap van professionalsmet een gedeelde passie voor vastgoed. Samen bundelen we expertise, creativiteit en doorzettingsvermogen waardoor we niet alleen projecten realiseren, maar omgevingen creëren die futureproof zijn. Bij Zabra vormt ons teamwork de motor achter onze zoektocht naar innovatie en optimalisatie.

Ontdek onze residentiële projecten

Ontdek onze KMO-projecten

Ontdek onze retailprojecten

Bekijk onze realisaties

Een vraag of een bericht voor ons?

Je kan ons steeds bellen, mailen of het contactformulier invullen op onze website. We nemen dan snel contact met je op.

Hoofdkantoor Drongen

Antoon Catriestraat 8a
9031 Drongen (Gent)
+32 9 365 60 70
info@zabra.be

Verkoop

Elke dag bereikbaar
+32 472 89 60 18
verkoop@zabra.be

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart