Waterzande

Waterzande

'EEN NIEUW DORP LANGS DE WESTERSCHELDE'

Welkom in Waterzande. Een nieuw dorp langs de Westerschelde met 450 woon- of verblijfplaatsen en 200 appartementen met hotel service. Vlak bij bruisend Hulst en het gezellige Kloosterzande. Omgeven door ongerepte natuur en met weidse zichten over het water en het groen. Beleef de kust en de polders als nooit tevoren. Aan het voormalige Veerplein komen duurzame en ruime huizen en appartementen, een multifunctionele markthal en gezellige restaurantjes met zicht op de jachthaven.

In een tweede fase komt er een uitbreiding aan de Zeedijk, een wandelpromenade, een mooi strand en een beach club. Dit alles omgeven door een omvangrijk recreatief natuurlandschap met velden, wandel- en fietspaden, vijvers en een vogelkijkhut. Ontsnap aan het drukke leven en kom thuis in de groene oase die Waterzande heet.

DUURZAAM WONEN EN LEVEN IN AL Z’N FACETTEN

Waterzande wordt een dorp dat fossiele brandstof-vrij is. Niet alleen voorzien we onze
woningen van duurzame technieken, ook zullen de woningen in CLT (Cross Laminated Timber) gebouwd worden. Deze vorm van houtbouw slaat CO2 op in plaats van te verbruiken. De brandwerendheid is hoog én het hout heeft een hoge isolatiewaarde. CLT-technologie is zeer energiezuinig en vermindert de behoefte aan verwarming van woningen, wat de uitstoot van schadelijke CO2 terugdringt. Door deze ingrepen zijn de woningen CO2-neutraal en bekom je dus een heel duurzame woning. Waterzande is klaar voor de toekomst!

EEN THUISBASIS VOOR BEWONERS, EEN GELIEFDE PLEK VOOR BUURTBEWONERS

Waterzande staat gelijk aan een hoge levenskwaliteit. Hier gaan rust en stilte hand in hand met beleven. Wind, water en de omliggende natuur spelen daarin een doorslaggevende rol. Waterzande wordt een geliefde (thuis)basis voor bewoners en tweedeverblijvers in een omvangrijk groen landschap. Een prachtige plek waar ook buurtbewoners uit nabije dorpen en passanten even kunnen ontsnappen aan de drukte.

EEN GROEN LANDSCHAP EN DE WESTERSCHELDE ALS UNIEK DECOR

Te midden van al deze natuurpracht creëren we een volledig nieuw woongebied waar altijd iets te beleven valt. De aanwezigheid van de jachthaven, diverse toeristische attracties, sportactiviteiten en horecazaken in de buurt maken je verblijf telkens weer verrassend en bijzonder. Hier beleef je de kust en de polders als nooit tevoren.

EEN VRAAG OF EEN BERICHT VOOR ONS?

Je kan ons steeds bellen, mailen of het contactformulier invullen op onze website. We nemen dan snel contact met je op.

– Ontdek onze woningen Huizen
– Ontdek onze appartementen Appartementen & penthouses

– Bekijk onze opendeurdagen en evenementen Events & opendeurdagen


Infokantoor Waterzande – Het historische Veerhuis

Perkpolderhaven 4
4588 RB Walsoorden
Nederland
+32 472 89 60 18
info@waterzande.be

Verkoop

Elke dag bereikbaar
+32 472 89 60 18
info@waterzande.be

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart