Waarom een investering in hotelvastgoed een volwaardig alternatief is voor klassiek vastgoed

Waarom een investering in hotelvastgoed een volwaardig alternatief is voor klassiek vastgoed

Oorsprong en evolutie van investeren in hotelvastgoed

Investeren in hotelkamers is een fenomeen dat zijn oorsprong vindt in de Verenigde Staten, midden de jaren 50. Tegenwoordig is het een gekende en veelgekozen investeringsvorm over heel de wereld.

https://www.fjordred.be/movenpick-brussels-airport

Locatie, locatie, locatie

Waar zou u zelf een hotel bouwen mocht u kunnen kiezen? Kiest u eerder voor een druk centrum of zou u kiezen voor een afgelegen plaats? Locatie is dé bepalende factor wanneer we spreken over het succes van een hotel!

Hotelkamers vs klassiek verhuur

Wanneer u kiest om te investeren in een hotel, dan doet u een investering die toch wat verschilt van klassieke verhuur van vastgoed. Bij klassieke verhuur staat u zelf in voor alles. Het zoeken van een huurder, administratieve opvolging en insteek voor eventuele verhuurdersproblemen… Hotelvastgoed houdt alle positieve zaken van klassiek vastgoed, maar voegt er een volledig zorgeloos concept aan toe. U geeft het beheer uit handen waardoor u zelf niet op zoek moet gaan naar huurders. Dankzij het poolsysteem en renovatiefonds hoeft u ook geen rekening te houden met verlies van inkomsten door leegstand, wanbetalers of schadegevallen.

“Een duidelijke trend die we de laatste jaren merken is dat ons cliënteel duidelijk kiest voor absolute ontzorging. Ze willen meer genieten van het leven en niet continue bezig zijn met de investeringen die ze doorheen hun leven zijn aangegaan. – Mathieu Vancanneyt”

Hoge verhuurprijzen per dag en zekerheid van opbrengsten

Kent u vastgoed dat verhuurd wordt aan prijzen tussen de 100 en 200 euro per dag? Bij een goed hotel is dit een normale zaak. Door de hoge verhuurprijzen kan een hotel een goede winstmarge halen. 90% van deze winst wordt uitbetaald aan de investeerders. U krijgt niet enkel opbrengsten uit de kamers. Ook het ontbijt, de seminariezalen, de bar en het restaurant behoren tot de opbrengstenpool van het hotel. Nadien wordt de winst verdeeld tussen alle eigenaars.

Dit is dan ook één van de grote voordelen ten opzichte van klassiek vastgoed. Bij hotelvastgoed heeft u een zekerheid van opbrengsten, ookal wordt uw specifieke kamer niet verhuurd.

Overtuigd? Ontdek Mövenpick Brussles Airport

Het nieuwste hotel van Fjord RED wordt momenteel gebouwd op een AAA-locatie in Brussel, vlakbij Brussels Airport en de NAVO. Het gaat om een premium Accor hotel. De tijdloze architectuur en de duurzame materialen maken er een echt topproject van! Het hotel bestaat uit: kamers, rooftop restaurant, skylounge, bar, seminariezalen, expatverblijven, fi tness en een ondergrondse parking! Je kan bovendien al instappen in het project vanaf € 179.000.

https://www.fjordred.be/movenpick-brussels-airport

Waarom investeren in luxueuze hotelkamers vlakbij Brussels Airport ?

√ Aantrekkelijk rendement dankzij verhuur op dagelijkse basis

√ Geen zorgen over schade, wanbetalers en onderhoud bij verhuur

√ Fiscaal voordelig voor vennootschappen als particulieren

√ Strategische ligging vlakbij de NAVO, luchthaven en duizenden multinationals


www.fjordred.be | info@fjordred.be | +32 50 19 00 02

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart