5 redenen om BIS te bezoeken

5 redenen om BIS te bezoeken

400 km rondrijden, 80 toonzaalbezoeken en 365 slapeloze nachten. Pfff, hoort dat echt bij een verbouwing? Maar nee! Kom gewoon naar Bis, bouw- en interieursalon. Daar vind je alles voor je woonproject op 1 plaats: 300 exposanten én gratis advies van experts. We geven jou speciaal een gratis duoticket en 5 extra redenen om zeker langs te komen.

1 HANDIGE THEMAZONES

Bis is opgedeeld in overzichtelijke themazones zodat je niet verdwaalt tussen de honderden exposanten. Vind zo vlot je weg naar de stand die jij zoekt en begeef je probleemloos van de interieurhal naar de immozone, sanitaire hal, etc.

2 HANDENVOL INSPIRATIE

Doe volop ideeën op in ons inspiratiehuis, een van A tot Z afgewerkte pop-upwoning powered by Gablok. Waan je in een perfect afgewerkte woning, bespeur trends en ontdek nieuwe producten.

3 BEKENDE KOPPEN

Laat je adviseren door drie bekende koppen! Neem je woning zowel binnen als buiten onder handen met de groene kneepjes van landschapsarchitect Bartel Van Riet, de trendy ideeën van interieurarchitecte Kelly Claessens en persoonlijk interieuradvies van Bart Appeltans.

4 GRATIS ADVIES

Ligt de baksteen wat te zwaar op je maag? Schrijf je dan in via bisbeurs.be voor een van de vele gratis adviessessies. Onze professionals zijn thuis in premies, duurzaam (ver)bouwen, nieuwe wetgeving …

5 TOEGANKELIJK WONEN

Ontdek in de nieuwe zone hoe jij een woning creëert die al jouw (toekomstige) noden en wensen beantwoordt. Maak jouw woning op een stijlvolle manier toegankelijk voor wie nog goed te been is, soms een drempeltje mist of voor wie alles op wieltjes loopt.

PRAKTISCH

Openingsuren Week: 13u – 18u30 Weekend: 10u – 18u30 Vrijdag (nocturne): 13u – 23u – 15 oktober 2023 Flanders Expo Gent Bisbeurs.be

GRATIS UITNODIGING

waarde €26 geldig voor 2 personen alle dagen, behalve zondag GRATIS UITNODIGING 7

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart