Je droomwoning vinden én tegelijk nog even sparen? Dat kan…

Je droomwoning vinden én tegelijk nog even sparen? Dat kan…

Droom jij ook van je eigen warme thuis, maar stoot je op een financieel tekort? Dan is HappyNest dé oplossing voor jou om je woondroom alsnog te realiseren. Met HappyNest huur je eerst jouw woning, en koop je ze later aan. Met deze nieuwe ‘huur nu, koop later’ formule aangeboden door HappyNest, een samenwerking tussen Matexi & BNP Paribas Fortis, wordt een eigen duurzame woning weer bereikbaar en betaalbaar.

Hoe dat kan? Je huurgeld telt mee voor de aankoop van jouw nieuwe stek, maar zonder aankoopverplichting. Dat betekent meer tijd om te sparen, je nieuwe buurt te verkennen en vooral: geen stress. Geef jezelf ademruimte en flexibiliteit. Geef jezelf een droomstart, met HappyNest.

Waarom kiezen voor HappyNest?

Een eigen woning kopen is voor veel (jonge) mensen vandaag niet evident. De woningprijzen zijn erg hoog en bovendien zijn de vereiste eigen middelen fors gestegen. Een hypothecaire lening krijgen zonder financieel duwtje in de rug, is haast onmogelijk. De oplossing? Een nieuwe ‘huur nu, koop later’ formule: geniaal in eenvoud. Wij noemden het HappyNest. Want goed wonen maakt gelukkig.

Is HappyNest ook de oplossing voor jou?

HappyNest is bedoeld voor iedereen die graag een eigen woning wil verwerven, maar daarvoor net te kort komt in de huidige marktomstandigheden. Niet zomaar een woning, bovendien. We willen dat je een kwaliteitsvolle en energiezuinige stek kan aanschaffen. Ook jonge starters, eenouder- en nieuw samengestelde gezinnen, … Zo werken we allemaal samen aan diverse, levendige buurten en aan een duurzame wereld.

Hoe werkt HappyNest? In 3 stappen naar jouw eigen woning

  1. Je ziet een pand in ons aanbod dat beantwoordt aan je wensen.
  2. Je huurt eerst de woning of het appartement aan een marktconforme prijs. Alle woningen zijn energiezuinige nieuwbouwwoningen, dus dat geeft je extra ademruimte om te sparen.
  3. Je koopt in het 5e of 6e jaar de woning tegen een vooraf afgesproken prijs. Een deel van jouw reeds betaalde huurgeld gaat in mindering van de aankoopprijs.

Wat als je beslist niet te kopen? Geen probleem! De optie tot aankoop is volledig vrijblijvend en draagt geen meerkost

Is HappyNest de sleutel tot jouw woondroom? Ontdek onze deelnemende buurten in Oost- en West-Vlaanderen.

Schrijf je in op de HappyNest wachtlijst.

Jouw gewenste woonregio niet meteen gevonden in het huidige HappyNest aanbod? Schrijf je in op de wachtlijst en ontdek als eerste wanneer er nieuwe woonbuurten beschikbaar zijn via de huur nu, koop later formule. www.matexi.be/nl/huren-en-kopen

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart