Stijlvol wonen op een toplocatie met zicht op duinen, strand & zee

Stijlvol wonen op een toplocatie met zicht op duinen, strand & zee

Oosteroever, een hippe nieuwe stadswijk aan zee

Wat ongeveer 10 jaar geleden begon als een blauwdruk met een ambitieuze visie op de toekomst van de Belgische kust, is vandaag de dag uitgegroeid tot een nieuwe hippe stadswijk waar het rijke verleden is samengesmolten met een veelbelovende toekomst. Oosteroever, met zijn eigen strand, zee en duingebied, is zonder twijfel één van de mooiste plekjes aan de Kust om te wonen, een oase van rust en dit op een boogscheut van het centrum Oostende.

Historische wortels verankeren met een grensverleggende stadsontwikkeling

Oosteroever is een exclusieve wijk die een eigentijdse maritieme sfeer uitstraalt met een combinatie van monumentale Landmarks, spraakmakende residenties en state-of-the-art faciliteiten met een eigen ‘Shopping & Dining’ district. Een ode aan een moderne en ongedwongen nieuwe stedelijke esthetiek op mensenmaat die zowel verbluffend als functioneel is. De site is verweven met het prachtige Ensor Park, samen met de duinen en het strand het gedroomde panorama voor ontspannen wandelingen terwijl u kan genieten van de gezonde zeelucht.

Ontdek onze instapklare appartementen in Ensor Tower II

Deze zomer genieten van uw eigen appartement aan zee

Ontdek onze laatste instapklare appartementen met zeezicht. Bezoek ons afgewerkt modelappartement op afspraak en maak kennis met onze hoogstaande Versluys-Signature afwerkingsgraad. Laat u onderdompelen in de exclusieve charme van Ensor Tower II op Oosteroever in Oostende en aanschouw de adembenemende uitzichten.

Ensor Tower II, duurzame appartementen aangesloten op het Warmtenet Oosteroever

De ingebruikname van het Warmtenet in de Ensor Tower II was een belangrijke Milestone voor Versluys Groep en burgercoöperatie Beauvent. Het warmtenet op Oosteroever bestaat uit een doordacht systeem van warmtepompen en ketels die zorgen voor duurzame warmte. Mede door dit Warmtenet zal de Oosteroever site de komende jaren evolueren tot één van de meest zuinige en energie-efficiënte stadswijken van België.

INFO & VERKOOP • H. BAELSKAAI 12A OOSTENDE • INFO@GROEPVERSLUYS.BE • T 059 51 11 15

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart