Triple Living

Triple Living

Projectontwikkelaar Triple Living bouwt levensvisies. Groene buurten waar het aangenaam wonen, leven en werken is. Altijd op toplocaties. Altijd met de beste architecten en met baanbrekende duurzame technieken. Wij bouwen vooruit. Mee met de klant, de buurt, de maatschappij.

DUINENWATER KNOKKE MEERZICHT

Projecten met visie

Triple Living ontwikkelt totaalvisies. Wij bouwen buurten waarin elk gebouw, elke straat en elke aanplanting, bijdragen aan het totaalconcept. Een masterplan vormt de strategische basis van elk onderdeel van het verdere project: van de architectuur tot de invulling van de commerciële ruimtes, de groenaanleg en de verankering van de site in de lokale buurt.

PARK AAN ZEE Luxe-assistentiewoningen

Band met de buurt

Wij streven naar een sterke band met de buurt. Triple Living gaat solide, langdurige partnerships aan met buurtbewoners, lokale besturen en professionele stakeholders. Zodat al onze projecten lokaal gedragen en geïntegreerd zijn. Onze herbestemmingsprojecten, woon- en werksites geven buurt en stad een sterke socio-economische impuls. Zo bouwen we samen aan de toekomst.

Duinenzee

Ervaring en knowhow

Triple Living combineert de kracht van decennialange ervaring met de knowhow van de toekomst. Het gedreven Triple Living-team zorgt voor een efficiënte, doelgerichte ontwikkeling van zelfs het meest complexe project. Onze ingenieurs houden de vinger aan de pols van de laatste nieuwe ontwikkelingen. Onze duurzame materialen, state of the art technieken en hoogkwalitatieve afwerking overstijgen de strengste kwaliteitseisen.

Beukenhof

Menselijke aanpak

Ondanks de hoge vlucht die we de afgelopen jaren namen, zijn we altijd een familiebedrijf op mensenmaat gebleven. Wij kennen onze klanten. Zitten rond de tafel met onze partners. Werken al jaren samen met dezelfde vaklui. Een woord is voor ons een woord. Omdat we ervan overtuigd zijn dat vertrouwen de beste investering is.

DUINENWATERPAD

Duurzaam engagement

Als sociaal verantwoorde onderneming zijn we bijzonder begaan met ecologie en de socio-economische context van onze projecten. We willen zorg dragen voor de toekomstige generaties. Daarom zet Triple Living proactief in op vooruitstrevende duurzame materialen en technieken. We investeren groots in nieuwe woonvormen en in groene, aangename leefomgevingen.


Triple Living nv
Michel De Braeystraat 55
2000 Antwerpen
BTW BE0829.278.932
TEL 03 336 00 00

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart