Kopen aan de Kust? Investeer in levenskwaliteit en rust

Kopen aan de Kust? Investeer in levenskwaliteit en rust

Duinenwater Knokke is niet zomaar een nieuwe verkaveling. Het is een woon- en recreatiesite met een doordacht masterplan aan de basis. Hier groeit een nieuw stukje Knokke waar beleving en natuur centraal staan. Landschap speelt hier een prominente rol. Zo ook in residentie Duinenwaterhof, waar luxueuze appartementen een prachtige binnentuin omarmen.

KNOKKE OP EERSTE PLAATS VOOR TWEEDE VERBLIJF

De kust is met voorsprong de tweedeverblijfsbestemming van de Belg. En Knokke-Heist spant de kroon. Dat verwondert Wouter Iliano, verkoopsdirecteur van Duinenwater-ontwikkelaar Triple Living niet: “Het blijft toch een kustgemeente met een groot allure en een zeer trouw publiek, dat er komt om te genieten van de exclusieve boetieks, uitgelezen restaurants … kortom van de fijnere dingen van het leven.”

VAN DIJK NAAR LEVENSKWALITEIT

De Belgische kustlijn is volgebouwd. Steeds meer kustontwikkelaars kiezen dan ook voor locaties die iets verderaf liggen en focussen daarbij op andere troeven. Bij Duinenwater, de nieuwe verkaveling aan de voormalige put De Cloedt, zijn dat er heel wat: “We hebben ingezet op natuur, rust en faciliteiten”, licht Wouter Iliano toe. “De appartementen liggen aan het Duinenwatermeer, in een uitgestrekt groendomein met onder meer een overdekt zwembad, een watersportclub, restaurants en winkels. De site ligt bovendien vlak bij het centrum van Knokke en op wandelafstand van het strand. Die combinatie is heel aantrekkelijk voor rustzoekers, families en levensgenieters. Ook voor golfliefhebbers is het de ideale verblijfplaats, want dit is ook de bestemming voor het nieuwe golfterrein met hotel.”

DOORDACHTE ARCHITECTUUR

Wie denkt aan Knokke, denkt aan het Zoute met witte villa’s en rode pannendaken, erkers, houtvakwerk en dakkapellen. Die typische architectuur heeft de badstad te danken aan Joseph Stübben, een Duits urbanist-architect die begin vorige eeuw Knokke-Zoute en Duinbergen vormgaf. In Duinenwater komt zijn visie weer tot leven, in een buurt waar groen en leefbaarheid centraal staan, met gebouwen die de charme van weleer combineren met hedendaagse luxe. Ook Duinenwaterhof combineert een focus op groen met een charmante kustarchitectuur. De hellende daken, de houten ramen, de witgeschilderde gevels, de vele houtelementen en overdekte terrassen, geven het gebouw een intieme grandeur. Maar de riante binnentuin is de echte ‘pièce de résistance’, die de bewoners naast een prachtig uitzicht, ook een vorstelijk entree tot de residentie biedt.

Ook geïnteresseerd in een appartement in Duinenwaterhof? Ontdek het project op www.duinenwater-knokke.be

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart