Eerste bewoners voor Duinenzee, De Panne

Eerste bewoners voor Duinenzee, De Panne

Wakker worden met een onbelemmerd uitzicht over zee en duinen: in Duinenzee kan dat elke dag. De gloednieuwe nieuwbouwresidentie met luxueuze assistentie-woningen óp het strand van De Panne mocht vorige maand de eerste bewoners ontvangen.

WONEN BOVEN DE GOLVEN

De Panne is een gezellige kustgemeente op mensenmaat, met een levendige zeedijk en een bruisend centrum. Duinenzee heeft een droomligging op het strand, omgeven door een indrukwekkend duinenlandschap en met adembenemend zicht op onze mooie Noordzee. Vanop de privéterrassen is het eindeloos genieten van de ongerepte horizon, het zonlicht op het water, het geruststellende geluid van de golven, de zuurstof in de zilte lucht, het milde klimaat.

UITZONDERLIJKE DIENSTVERLENING

Vulpia Vlaanderen, erkend zorgverlener in het kwaliteitssegment van assistentiewoningen en zorgcentra, zorgt voor een onberispelijke dienstverlening. Bewoners kunnen rekenen op een persoonlijke service en een zeer breed aanbod aan diensten en faciliteiten. Poetshulp, een boodschappendienst, vervoer, een manicure of strijkservice? De woonassistent zorgt ervoor dat het allemaal geregeld wordt, met de glimlach. Daarnaast stelt ze elke week een gevarieerde kalender samen met activiteiten, evenementen, workshops en sportieve momenten. Geheel vrijblijvend en op ieders maat. Tips zijn altijd welkom.


“De omgeving van Duinenzee is geweldig. Ik ben jarenlang natuurgids geweest in De Panne. Ik kan enorm genieten van de prachtige natuur hier.” – Leon, bewoner Duinenzee


FACILITEITEN DIE EEN LUXEHOTEL EVENAREN

Eén van de blikvangers van Duinenzee wordt ongetwijfeld het Grand Café: een stijlvolle brasserie met prachtig duinenterras waarvan de opening door de verplichte corona-horecasluiting voorlopig even on hold is gezet. Maar het wordt hier voor bewoners en passanten ongetwijfeld heerlijk toeven, knus binnenin of op het terras met het beste zitje van de kust: warm beschut en met onbelemmerd zicht op het duinenreservaat. Maar Duinenzee heeft nog heel wat extra verrassingen in petto, waaronder een sparuimte met sauna en jacuzzi, een eigen kapsalon en een goed uitgeruste fitnessruimte.

ACTIEF GENIETEN, ZONDER ONDERHOUD

Duinenzee combineert een stijlvolle architectuur met comfort en een prachtig uitzicht op zee en duinen. Alle appartementen zijn levensbestendig gebouwd en beschikken over ruime terrassen, een volledig ingerichte keuken en smaakvolle badkamer. Met de prachtige duinentuin en alle faciliteiten krijgen de residenten er bovendien een zee aan ruimte bij, zonder zorgen om het onderhoud. Hier draait alles om genieten: van vrienden en familie, de gezonde zeelucht, het strand, lekker eten, een bezoekje aan de markt, een fietstocht of een yogasessie… Het lijkt hier wel elke dag vakantie.


“Wij zochten een assistentiewoning zo dicht mogelijk bij de zee. Zo kwamen we bij Duinenzee terecht. Gelukkig maar, want dit is alles wat we zochten: gezonde zeelucht, aangename wandelingen op het strand, en stilte. Vergeleken met de drukte van Antwerpen, waar we vandaan komen, valt vooral de rust heel erg op.” – Lisette, bewoonster Duinenzee


UITSTEKENDE INVESTERING IN DE TOEKOMST

Ook al gaat u er zelf nog niet meteen wonen, ook als investering is een assistentiewoning een goede zaak. De fiscale gunstmaatregelen zoals het verlaagde btw-tarief van 12% en de vrijstelling van onroerende voorheffing drukken de kosten en met het beheer, de verhuur of het onderhoud hoeft u zich niet bezig te houden. Assistentiewoningen zijn de ideale belegging, als huuropbrengst voor uzelf of als nalatenschap voor uw kinderen. Wie bovendien vroeg knopen doorhakt, is verzekerd van een mooie thuis op het moment dat de vraag groter zal zijn dan het aanbod. Want wist u dat over tien jaar tijd meer dan één op de drie inwoners van De Panne de pensioenleeftijd zal hebben?


Duinenzee, assistentiewoningen met méér

+ Meer levenskwaliteit

+ Meer diensten

+ Meer tijd om te genieten

+ Meer faciliteiten

+ Meer luxe

+ Meer beleving

Ontdek het aanbod op www.duinenzee-depanne.be of bel 058/33.26.00

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart