UrbanLink

UrbanLink

Projectontwikkelaar UrbanLink, leven dichtbij alles

Wonen op wandelafstand van winkels, openbaar vervoer, scholen, restaurants, culturele centra, werkgelegenheid, sportcentra en groen, dat is wat wij bieden. Onze locaties zijn steevast slim gekozen, vlot bereikbaar en in de onmiddellijke omgeving van invalswegen. UrbanLink kiest bewust voor betaalbare en doordacht ingerichte woonprojecten.

Nieuwbouw appartementen Park Bourgoyen Gent

Een woning op maat van zijn omgeving en ingericht volgens de wensen van onze klanten, met aandacht voor duurzaam, energiebewust en functioneel bouwen.
Een optimale combinatie, die zich laat vertalen in een mooie waardestijging van uw vastgoed.
Kortom, UrbanLink biedt mensen een leven dichtbij alles. Contacteer ons gerust voor meer informatie.

Vaartdijk Brugge

UrbanLink biedt u een leven dichtbij alles.

1. Bereikbaar

Goede verbindingswegen brengen u heel snel naar andere grootsteden, of u nu de wagen of het openbaar vervoer neemt.

2. Ontspanning binnen handbereik

Lekker uit gaan eten? Gezellig ontspannen op een terrasje? Een middag shoppen met vriendinnen? Jeugdbeweging en sportactiviteiten voor de jongsten? Alles ligt binnen handbereik.

3. Oneindig veel leermogelijkheden

Gaan uw kinderen naar de kleuter, lagere of secundaire school, of studeren ze al aan universitaire campussen en hogescholen? Leert u zelf graag bij in het volwassenonderwijs? UrbanLink kiest steevast steden en gemeenten met een groot aanbod aan opleidingen voor alle leeftijden.

4. Cultuur-en vrijetijdsideeën

Een filmpje meepikken, een voetbalmatch bijwonen, naar theater en concerten gaan of de nieuwste tentoonstellingen bekijken: u vindt altijd een uitgebreid aanbod cultuur- en vrijetijdsactiviteiten vlakbij.

5. Fiets –of wandeltochtje

In de stad is de fiets natuurlijk het transportmiddel om het bruisende stadscentrum te ontdekken. Parkeerproblemen behoren definitief tot de verleden tijd.

6. Zin voor (buurt)initiatief

Buurtinitiatieven waarbij betrokken bewoners van verschillende nationaliteiten samenwerken, zorgen voor verbinding en maken de stad mooier, beter en leuker. Gemeentelijke of stedelijke verenigingen die samenkomen en allerhande leuke activiteiten organiseren om uw sociaal leven te verrijken.


UrbanLink ligt in Gent aan de Ferdinand Lousbergskaai 103.
Spring eens binnen in ons kantoor te Gent of bel ons gerust voor een afspraak voor meer informatie over een van onze projecten.

Wij nemen graag de tijd om u verder te helpen bij de zoektocht naar uw geschikte vastgoedinvestering!

UrbanLink Group

Ferdinand Lousbergskaai 103
B – 9000 Gent
t. verkoop    09 324 01 23
t. algemeen 09 334 50 61
f. 09 324 38 82
info@urbanlink.be

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart