Agence De Ville: verkoop je woning op eerste bezoekdag..

Agence De Ville: verkoop je woning op eerste bezoekdag..

Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van vastgoed in de Vlaamse Ardennen. Eén bezoekdag, meer tijd hebben we niet nodig om kopers te overtuigen. En dat aan de maximum mogelijke marktwaarde.

Het succesrecept van onze aanpak: een deskundige waardebepaling en een zeer grondige voorbereiding. Onze professionele support ter plaatse doet de rest.

ONZE DIENSTEN:

Kopen

Je eigen nieuwbouwwoning met tuin, appartement met terras of een charmante villa in de Vlaamse Ardennen? Agence De Ville heeft een ruim aanbod vastgoed te koop in de ruime regio.

Verkopen

Je woning of bouwgrond verkopen tegen de beste, marktconforme prijs? Agence De Ville verkoopt je woning op de eerste bezoekdag en garandeert de maximale marktwaarde van uw eigendom.

Huren

Een betaalbaar huurhuis of huurappartement gezocht in de regio Geraardsbergen, Zottegem of de Vlaamse Ardennen? Al onze huurwoningen zijn correct geprijsd en voorzien van het nodige wooncomfort.

Projectontwikkeling

Je hebt een bouwgrond die je wil verkavelen of een ander bouwproject waarvoor je de hulp van een professional wil inschakelen? We hebben de expertise en kennis in huis om je bouwproject op korte termijn te ontwikkelen.

Verkocht op de eerste bezoekdag.

Eén bezoekdag, langer hebben we niet nodig om je woning te verkopen. Al onze dossiers bereiden we zeer grondig voor. Onze deskundige waardebepaling, een brede reclamecampagne en professionele support ter plaatse doen de rest. Zo garanderen we tevreden kopers én verkopers.

Correcte prijs voor je woning.

Elke geslaagde verkoop begint met een correcte waardebepaling. Koop je een woning via Agence De Ville, dan krijg je waar voor je geld. En als verkoper haal je altijd de maximale marktwaarde uit de verkoop van je vastgoed!

Betrouwbare info, snelle antwoorden.

Technische info over de woning? Administratieve vragen? Wat betaal je maandelijks af als je een bepaald bod uitbrengt? Onze panden kennen we door en door, zodat je als koper meteen de juiste info krijgt. Zo kan je snel én weloverwogen knopen doorhakken.


Hoogstraat 31, 9620 Zottegem l Langestraat 17, 9570 Lierde info@agencedeville.be l www.agencedeville.be l 0496 273 667

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart