AGENCE DE VILLE ALS VASTGOEDCOACH?

AGENCE DE VILLE ALS VASTGOEDCOACH?

Agence de ville is een jong en dynamisch vastgoedkantoor in het hartje van de Vlaamse Ardennen. Mede dankzij onze 3 specialisaties van vastgoedmakelaar, aankoopmakelaar en projectontwikkelaar, kunnen wij ons onderscheiden op de immo-markt. Dit resulteert in een snelle en professionele verkoop, aan de juiste prijs! Op deze manier verkopen wij de meeste panden op de eerste bezoekdag.

Onze aanpak levert snel resultaat, zowel voor een verkoop, als wanneer we de rol van projectontwikkelaar opnemen.

Agence De Ville kan het volledige process van ontwikkeling van een project tot de verkoop onder haar vleugels nemen, wat zeker een grote troef is.

Zo was ons project in het centrum van Zottegem “Il Design I” al helemaal verkocht, terwijl het nog maar in ruwbouwfase zat. Daar zijn we trots op! Voor ons meest recente project Il Design II te Lierde kregen we deze week de omgevingsvergunning, ook hier werden reeds twee appartementen gereserveerd!”

Ook voor kopers werken wij op een heel persoonlijke manier in de zoektocht naar het perfecte droomhuis. Dit kan zijn om zelf in te wonen, of als investering.

De aankoop van een woning is steeds een belangrijke en spannende gebeurtenis. Helaas zien veel kandidaat kopers het bos niet meer door de bomen door het grote aanbod.

Wij staan de kandidaat kopers bij als vastgoedcoach, om het geschikte pand te vinden en eventuele addertjes onder het gras eruit te halen.

Een aankoop van een woning is vaak ook heel emotioneel, en daarom is het vaak heel raadzaam om een externe partij zoals Agence De Ville in te schakelen voor objectieve raad en om te onderhandelen in de prijs.

Wie weet heb je onze aanpak al gezien tijdens het programma “huizenjagers” op Vier. Wil je graag ook persoonlijk advies tijdens je zoektocht naar die ene perfecte woning? Spring dan zeker even binnen in ons kantoor in Zottegem, of geef ons een telefoontje. Vertel ons uw wensen en wij doen de rest. Handig toch?

Benieuwd hoe Agence De Ville van de verkoop van uw eigendom een succesverhaal kan maken?

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND: 0496 273 667

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart