AR+ summer feeling..

AR+ summer feeling..

SUMMERTIME

Dé tijd van het jaar voor ontspanning en beleving. Niet alleen op je vakantiebestemming maar zeer zeker ook bij je thuis. Goed gevoel en sfeer daar zijn we de laatste maanden volop op zoek naar. Architectuur en interieur zijn hier belangrijk in geweest de laatste tijd, een thuis, een “good feeling” in het interieur of in je vernieuwbouwproject dit is onder andere één aspect waar AR+ op inzet.

— PASSIE, EMOTIE, KUNST, … EEN ZIEL.

Ontdek meer projecten op onze nieuwe website www.arplus.be

Bezoek onze kijkwoning te Lokeren en tentoonstelling i.s.m dewael15.art met oa werken van Charlie De Voet, Stefan Annerel, Martha Scheeren, Kristel Van Ballaer, Steven Peters Caraballo, Dirk Van Der Eecken, Yvonne Mostard, Yvan Derwéduwé, Stéphanie Leblon

Maak nu een afspraak www.arplus.be


ARCHITECTUUR INTERIEUR PROJECTEN

Papestraat 19b — 9160 Lokeren T +32 (0)9 348 60 22 — arplus.be

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart