Kristalia

Kristalia

Brioni is een collectie poefs en fauteuils in lounge- en daybed-versies, die de naam aannemen van de beroemde Adriatische archipel, alsof het kleine eilanden zijn met over de zee. Hun ontwerp valt op door de donkere band die de basis bedekt en zo voorkomt dat de coating rechtstreeks in contact komt met de grond. Deze coating is gemaakt van Sunbrella®, een vlekbestendige, ademende, UV-bestendige en waterafstotende stof. Deze voetenbankjes en fauteuils zijn zacht en comfortabel dankzij de zachte polyester voering en kunststof latten in een waterafstotende behuizing. Ze zijn ook licht en gemakkelijk te verplaatsen, waardoor je buiten een oneindig aantal composities kunt maken, waarbij je speelt met verschillende vormen en maten en verschillende kleuren.


Verkrijgbaar bij: T’Hooft – Drongen en Meubili – Knokke, Zedelgem

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart