Nieuwste outdoortrends voor 2021 bij Rechts van de kerk

Nieuwste outdoortrends voor 2021 bij Rechts van de kerk

Ook dit jaar belooft terug een jaar te worden waar we heel wat nieuwigheden mogen ontdekken op het vlak van tuinmeubilair. Sommigen veranderingen zijn eerder subtiel, maar we zien ook in 2021 een aantal grotere innovaties.

Dedon – Dala

Bij Rechts van de kerk in het Oost-Vlaamse Meigem volgen we nu al 15 jaar de laatste trends op gebied van tuinmeubelen. Al van bij het begin in 2006 werken we samen met de beste topmerken binnen de sector. En voor ons is niet enkel het design van groot belang, maar ook de kwaliteit en de degelijkheid van al onze producten. Ook onderscheiden wij ons graag door onze aanpak, voorzien we jou van professioneel advies, bieden we een persoonlijke service en een goede opvolging. Aan klantvriendelijkheid hechten we logischerwijze ook heel veel belang. Naast tuinmeubilair kan je bij ons ook terecht voor potten en plantenbakken, parasols, buitentapijten, verlichting en accessoires.

Extremis – Hopper AA

Wanneer we kijken naar de aanpassingen en nieuwigheden van dit zomerseizoen, zien we dat onze merken vooral meer keuzemogelijkheden bieden qua kleuren, stoffen, materialen en vormen. Zo worden nieuwe materialen met bestaande materialen gecombineerd of zijn bepaalde collecties dit seizoen verkrijgbaar in een totaal nieuw kleurenpallet. Daarnaast komen de meeste van onze leveranciers ook met volledig nieuwe collecties en innoverende producten. Hier alvast een overzicht van de belangrijkste nieuwigheden.

Dedon – Mbrace

Het Limburgse Tribù brengt ons dit jaar de Nodi sofa. Het meubel, van de hand van het Canadese designbureau Yabu Pushelberg, onderscheidt zich door een innovatieve kussenvulling die haar veerkracht behoudt. De gedraaide touwen uit weerbestendig Canax, een combinatie van pvc en natuurlijke hennep, overtrekken het gepoederlakt inox frame. Nodi is niet alleen buitengewoon comfortabel maar ook erg veelzijdig. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en heelwat stoffen voor de kussens die UV-bestendig, water-, stof-, olie afstotend en wasbaar in de machine zijn. Daarnaast is de T-Table vanaf 2021 ook met nieuwe tafelbladen in teak, keramiek en Lavastone beschikbaar en in een ruim aantal andere formaten. De kenmerkende ronde voet en het zwevend tafelblad zorgen voor een maximale beenruimte en comfort.

Het Duitse designmerk Dedon komt met zijn herwerkte Dala lounger op de markt. Vanaf nu beschikbaar in maar liefst 5 nieuwe kleurencombinaties en een waaier aan zachte stoffen. Door de lage zithoogte van Dala voelt men zich als het ware meteen in het Oosten. De Scandinavisch getinte collectie, Mbrace, ondertussen een klassieker van het merk, is nu naast hout, ook verkrijgbaar met aluminium poten.

Forest, de collectie van het Noord-Italiaanse merk Fast, werd voor dit jaar uitgebreid met drie nieuwe iconische stukken. Een schommelstoel, een stoel met armleuningen en een stoel zonder armleuningen waarvan de poten bedekt zijn met Iroko hout. Deze stoelen verenigen de natuur met technologie en benadrukken nog eens de veelzijdigheid van deze collectie. De Ria collectie van Fast biedt een grote variëteit in afwerking en formaten, met een constante focus op het praktische en op luxe. Ria is beschikbaar in verschillende afwerkingen en formaten, van stoelen, sofa’s tot ligbedden.

Het merk Umbrosa brengt ons dit jaar de nieuwste collectie parasols. Hun UX-lijn werd volledig uitgebreid en bestaat uit de modellen Infina UX en Spectra UX. Eén voor één hebben ze elke hun eigen “Unique Shade Design”, zijn alle onderdelen gemaakt uit duurzaam aluminium en met stoffen van een zeer hoge kwaliteit. Umbrosa werkt samen met internationale designers en produceert uitsluitend in België.

Een ander prachtig merk in ons aanbod is het Belgische Extremis. Vanaf 2021 is hun iconische Hopper tafel ook te verkrijgen in een versie volledig vervaardigd uit aluminium, de Hopper AA. Een tafel met een enorm gestroomlijnd design, verkrijgbaar in 5 standaardkleuren. Strak maar comfortabel. Kom gerust een kijkje nemen bij Rechts van de kerk en wij laten jou kennis maken met ons volledige aanbod en beantwoorden graag alle vragen.


Rechts van de kerk Pastoriestraat 3 9800 Meigem 0475/53 53 99 info@rechtsvandekerk.be www.rechtsvandekerk.be

Op 26 – 27 – 28 – 29 maart zijn het opendeurdagen bij Rechts van de kerk, en dat telkens van 10 tot 18 uur.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart