Bonhommes

Bonhommes

Geheel in lijn met de rustgevende en luxueuze sfeer van Bonhommes, kan je één van onze twee prachtig afgewerkte lofts reserveren voor een verblijf van twee of meer nachten. Geniet van onze rustige omgeving op slechts 20 minuten rijden van Gent, een ideale uitvalsbasis voor het ontdekken van de Leiestreek en tal van bezienswaardigheden en mooie wandel- en fietsroutes in de buurt van Deinze en Sint-Martens-Latem. Kom tot rust in het exclusieve verblijf van Bonhommes en voeg een ontbijt met verse streekproducten aan jouw overnachting toe. Geniet van alle faciliteiten die de Bonhommes lofts te bieden hebben en ontbijt op eigen tempo in de loft of op de zonnige en ruime patio.

De loft op het gelijkvloers biedt met een oppervlakte van 130 m2 een enorme ruimte aan maximaal 2 personen. De afwerking is heel erg luxueus, met een hyperuitgeruste keuken en designmeubelen. De rust die er heerst maakt jouw verblijf extra aangenaam.

De loft boven is ongeveer even groot en kan met twee aparte slaapkamers plaats bieden aan maximaal 4 personen. Ook hier baadt alles in het licht dankzij de hoge plafonds en de panoramische raampartijen. En geniet van de Meraki toiletartikelen die voorzien zijn in elke badkamer.

Waarom geen etentje in één van onze lofts organiseren en kiezen voor een van onze talrijke formules in samenwerking met onze vaste cateraars en koks? De exclusiviteit van Bonhommes laat toe dat wij alles volledig naar wens en helemaal tot in de puntjes voor jou kunnen organiseren. Show-cooking in onze loft, een walking diner, een cocktail in onze overdekte patio, een intiem diner … Bonhommes helpt op een professionele manier om jouw wensen te vervullen. Er werd gekozen om met een maximum van 4 vaste cateraars samen te werken, dat laat toe om hun producten en menu’s perfect te kunnen afstemmen op de wensen en het budget van elke klant. Van gastronomische tot Thaise over een klassieke Frans-Belgisch keuken, onze koks bieden heel wat mogelijkheden.

Niet alleen voor privéfeestjes, maar ook voor kleinschalige bedrijfsevents kan Bomhommes gereserveerd worden. Een ideale locatie voor een vergadering, workshop, teambuilding, productvoorstelling, vernissage, … Dankzij de prachtige locatie en rustige ligging biedt Bonhommes de mogelijkheid jouw genodigden in een ontspannen en stijlvolle sfeer te ontvangen voor een vernissage van jouw werken of een concert in een intieme sfeer op de patio. Wens je dit te combineren met een van onze cateringformules, kan Bonhommes jou dus ook hierbij ondersteunen.

Ook voor een productvoorstelling van jouw bedrijf kan Bonhommes de prefecte partner zijn. Of voor een bedrijfsworkshop in kleinere groep, gecombineerd met de juiste catering en dat alles in een ideale en unieke omgeving. Maak gebruik van deze mooie plaats en huur de locatie een halve dag, een dag, avond of weekend voor jouw fotoshoot en creëer fantastische beelden.

De mogelijkheden en combinaties zijn erg talrijk en heel graag helpen wou jou hiermee verder. Aarzel niet om contact op te nemen en neem zeker al een kijkje op onze website www.bonhommes.be en volg ons op onze sociale media #bonhommes.meigem

Bonhommes Pastoriestraat 10 C 9800 Meigem +32 495/72 71 20 info@bonhommes.be www.bonhommes.be

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart