Bonhommes: creative space – events – lofts by Rechts van de kerk

Bonhommes: creative space – events – lofts by Rechts van de kerk

Bonhommes, dat is de naam van een luxueuze evenementenruimte met lofts, in het landelijke Meigem, deelgemeente van Deinze. Vlakbij en van dezelfde mensen achter designtuinmeubelspecialist Rechts van de kerk.

Bonhommes wil het gevoel overbrengen van onbezorgdheid in de rustige, stille en natuurlijke omgeving van Meigem. Een locatie die je kan huren voor jouw feestjes, bedrijfsvergaderingen, presentaties, vernissages… Een plek waar alles in totale rust en kalmte verloopt en dat alles dankzij een onberispelijke organisatie.

Nodig jouw vrienden en familie uit voor een privéfeestje, diner, lunch of receptie. Bonhommes biedt de unieke locatie waar je in alle rust en luxe kan genieten van een culinair hoogstandje. De leuke sfeer op onze zuiderse patio en overdekt terras draagt bij tot een geslaagd aperitief onder vrienden en familie. Warme kleuren, muziek volledig naar keuze, een verwarmd terras en geen andere gasten. De locatie wordt volledig voor jullie gereserveerd.

Heb je eenvoudigweg iets te vieren, een huwelijk, reünie, een gezellig familliediner? Of wens je klanten of medewerkers uit te nodigen om hen te bedanken of om hen eens extra in de watten te leggen? Hou jullie meeting, brainstorming, directievergadering of voorstelling van een nieuw product bij Bonhommes en laat jullie culinair verwennen tijdens een lekkere lunch of een walking diner achteraf. Ook dit is mogelijk.

Bonhommes werkt samen met een aantal top-cateraars, gaande van de verfijnde en geliefde Franse keuken tot de Aziatische stijl, things to share, ja, zelfs een diner op sterrenniveau is mogelijk. Het kan allemaal, van uitgebreide receptie, een walking dinner, tot uitgebreid diner aan tafel. Dit allemaal voor ook kleine gezelschappen vanaf 6 personen. Zelfs de decoratie kan volledig aangepast worden, in samenspraak met de klant.

Bonhommes is ook de ideale plaats om foto’s te nemen voor communie, trouw, voorstelling van nieuwe producten of een nieuwe collectie.

Geheel in lijn met de rustgevende en luxueuze sfeer van Bonhommes, kan je ook overnachten in een van onze twee prachtig afgewerkte lofts. Geniet de volgende ochtend van een lekker ontbijt in onze rustige omgeving op slechts 20 minuten rijden van Gent, een ideale uitvalsbasis voor het ontdekken van de Leiestreek en tal van bezienswaardigheden en mooie wandel- en fietsroutes in de buurt van Deinze en Sint-Martens-Latem.

Aarzel niet om contact op te nemen en neem zeker al een kijkje op onze website www.bonhommes.be en volg ons op onze sociale media #bonhommes.meigem

Of kom gerust eens langs bij Bonmhommes op afspraak, en wij laten jou kennis maken met ons volledige aanbod en beantwoorden graag al jou vragen.


Start typing and press Enter to search

Shopping Cart