Altro Brugge opent zijn deuren op een toplocatie!

Altro Brugge opent zijn deuren op een toplocatie!

Altro Vastgoedgroep beschikt over een kwalitatief kantorennetwerk in Vlaanderen (Aalter, Brugge, Dendermonde, Gent, Heusden, Mechelen, Wetteren) en Brussel met een sterke lokale verankering. Altro kent de sector in de diepte en investeert constant in nieuwe technologie en inzichten om mensen maximaal te adviseren en te ontzorgen bij het realiseren van hun vastgoeddroom. Wij gingen op bezoek bij Wim Gevaert in het nieuwe Altro kantoor te Brugge, dat onlangs de deuren opende op een mooie zichtlocatie aan de Koning Albert I-laan in Sint-Michiels.

Dag Wim, samen met jouw team ben je de drijvende kracht achter Altro Brugge. Hoe kwam je hier terecht?

“Ik ben al lang actief in de vastgoedsector. Één jaar geleden startte ik Zeedijk.be op, dé referentie voor wie wil kopen en verkopen met frontaal zeezicht langs de Belgische kust. Hier komen mijn passie voor vastgoed – ik studeerde voor vastgoedmakelaar – en mijn liefde voor de zee mooi samen. Ik heb van kindsbeen af een speciale band met de Belgische kust: ik ging er altijd op vakantie, telkens naar een andere badstad. Toen ik de kans kreeg om het gloednieuwe vastgoedkantoor van Altro in Brugge uit te bouwen, heb ik geen moment getwijfeld. Want ik ben nóg meer verliefd op Brugge dan op de kust! (lacht) Het is een prachtige stad die zeer veel te bieden heeft, en het is een uitstekende uitvalsbasis naar de zee en het binnenland. Ik krijg van Altro veel autonomie en vertrouwen om hier zelf iets op te bouwen en mijn eigen stempel te drukken.”

Jullie zitten hier op een prachtige locatie, aan het rond punt aan de Kinepolis om naar het Brugse centrum te rijden. Opvallen doen jullie alleszins!

“Dit is inderdaad een droomlocatie. Het kantoor is zeer vlot bereikbaar, zowel met de wagen, de fiets als het openbaar vervoer, en het trekt de aandacht. Het is een mooi en modern kantoor, waar we een huiselijke en aangename sfeer hebben gecreëerd. We willen geen koele vastgoedmakelaar zijn, de mensen moeten zich hier echt thuis voelen.” Altro Brugge bestaat uit een team van 3 gedreven makelaars. Hebben jullie een bepaalde rolverdeling? “Ieder heeft een eigen specialiteit. Katrien is architect, woont in het centrum van Brugge en zij is verantwoordelijk voor dit gebied. Zelf hou ik me bezig met Sint-Michiels aangezien ik hier woon met mijn gezin, boven het kantoor, en actief ben in het oudercomité van de school van mijn dochter, lid ben van Unizo Sint-Michiels etc. Beau is naast BIV Vastgoedmakelaar ook Erkend Schatter en verantwoordelijk voor Oostkamp, Zedelgem en omstreken. We kennen elk onze streek door en door, wat een grote meerwaarde is voor onze klanten. Ik ben blij met ons sterk en gedreven team. We zoeken nog versterking, vooral voor de noordelijke kant van Brugge naar de kust toe. We gaan binnenkort op zoek naar een aantal nieuwe, gedreven BIV makelaars en leergierige stagiair-makelaars die de waarden en de visie van Altro willen uitdragen in hun kerngebied. Enthousiaste geïnteresseerden mogen van zich laten horen!”

“Wij bieden een totaalservice in residentieel vastgoed met zeer sterke lokale verankering”

Er zijn heel wat vastgoed spelers in Brugge. Zoals de naam ‘Altro’ aangeeft, pakken jullie het anders aan. Hoe willen jullie uitblinken?

“Naast de sterke lokale verankering die ik al aanhaalde, is onze grote sterkte het feit dat we een pand altijd in 360° bekijken. Met ons divers en ervaren team kunnen we alle mogelijkheden goed inschatten en optimaal benutten. Wij zijn méér dan makelaars. Zo zijn Beau en ik beëdigde schatters, is Katrien architect en in de andere kantoren kunnen we een beroep doen op onder andere een landmeter, een social media experte en een interieurarchitect. Zo kunnen we de best mogelijke service bieden aan onze klanten. We willen hen echt helpen en begeleiden doorheen het hele proces en we bieden tal van bijkomende services aan. Ze kunnen bijvoorbeeld hun eigendom gratis laten schatten en we werken nauw samen met gespecialiseerde hypotheekverstrekkers om een gepaste lening te vinden voor de kopers. Dat zijn allemaal extra’s die onze verkopers erg op prijs stellen.”

Kortom, jullie bieden een mooi totaalpakket in Residentieel Vastgoed.

“Zo is dat. Ik zeg altijd: ‘wij zijn geen bordenzetters’. Wat ik daarmee bedoel, is dat we uiteraard wel verkoopborden plaatsen maar we wachten niet tot de kopers zelf naar ons toe komen. We gaan echt actief op zoek naar hen. Het begint al met het opstellen van een waterdicht verkoopdossier dat alle nodige documenten bevat zoals EPC, elektrische keuring, bodemattest etc. We komen langs met onze interieurstyliste en onze fotograaf (professionele fotoreportage, 360 ° virtual tour) om het pand optimaal te kunnen voorstellen. Daarna zorgen we met een eigen pandwebsite, een aantrekkelijke tekst, een gericht marketingplan en sociale media campagne dat elk pand een magneet wordt. We plannen de bezoeken in en volgen ze op, en na de verkoop blijven wij steeds beschikbaar voor verder advies.”

Jullie hebben duidelijk veel goesting om erin te vliegen. Waar wil je over 5 jaar graag staan met Altro Brugge?

“Ik focus vooral op het heden want ik ben nogal bescheiden van aard. (lacht) Maar ik geloof echt dat we hier zeer veel potentieel hebben, zeker op vlak van nieuwbouwprojecten. Onlangs hebben we de verkoop opgestart van een prachtig project in het centrum van Brugge, Gulden Roos, hiervan waren de gezinswoningen op amper 2 weken tijd volledig uitverkocht. Dat bewijst dat Brugge een gegeerde vastgoedmarkt is. Op termijn is er bij Altro zeker nog ruimte voor expansie in West-Vlaanderen, weliswaar op een verstandige en duurzame wijze, we houden jullie zeker op de hoogte. Ik hoop vooral dat ik met mijn topteam kan blijven samenwerken. En ik blijf streven naar nog meer lokale verankering. Ik doe met plezier veel inspanningen om hier echt ‘aanwezig’ te zijn en een plaatselijk netwerk op te bouwen. Ik ben hier graag én ik ben hier om te blijven. Weet je wat mijn grote droom is? Dat mensen die me tegenkomen op straat me aanspreken als ‘Ha, daar heb je de Altro man!’”

ALTRO BRUGGE

Koning Albert I-laan 207 8200 Sint-Michiels (Brugge) info@altro-vastgoed.be Tel: 050 22 33 44

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart