Wonen, leven en genieten in de groene rand van Brugge

Wonen, leven en genieten in de groene rand van Brugge

Vlakbij het centrum van het pittoreske Varsenare, in de groene rand van Brugge, ontwikkelt Matexi de woonbuurt ‘Hof van Straeten’. Een prachtige leef- en woonomgeving, makkelijk bereikbaar en met alle voorzieningen in de buurt.

Alle woningen, van het type halfopen -of gesloten bebouwing, zijn Bijna Energie Neutraal (BEN). Ze worden gebouwd op zuidoost en zuidwest gerichte percelen, zodat bewoners ten volle kunnen genieten van zon, tuin en terras. Ook aan ruimte en luxe geen gebrek: achter de strak vormgegeven gevels in beige steen vind je open en lichte leefruimtes met vloerverwarming, 3 tot 4 slaapkamers en een ruime badkamer. Daarnaast profi teren de bewoners ook van de hoogwaardige afwerking, een private carport of garage. De unieke woonbuurt bestaat uit een mooie mix van bouwstijlen, verbonden door de meerwaarde van hun architectuur, elegantie en duurzaamheid.

Wie nog meer energiekosten wil besparen kan zelfs kiezen voor een optionele warmtepomp.

Bereikbare droomlocatie

Het Hof van Straeten ligt verscholen in een grote en kindvriendelijke parkzone, die via een netwerk van fi ets- en wandelpaden verbonden is met het historische stadscentrum van Brugge. Het pittoreske Varsenare en het gezellige Jabbeke liggen op een boogscheut, en via de E40 bereik je in geen tijd en fi levrij de kust. Hoewel je wordt omgeven door de rust en het groen, heb je hier alle voorzieningen binnen handbereik: je fi etst zo naar school of de supermarkt, en ook de bioscoop of het Jan Breydelstadion behoren tot de opties! Groen en residentieel wonen in een warme buurt tussen dorp en stad, met exclusieve toegang tot een brede waaier aan mobiliteit. Het schilderachtige Hof van Straeten biedt het allemaal.


VARSENARE HOF VAN STRAETEN

  • > BEN-woningen met 3 tot 4 slaapkamers en garage of carport
  • > hoogstaande architectuur met kwaliteitsvolle afwerking
  • > autoluwe buurt in uitgestrekte parkzone
  • > toplocatie tussen dorp en stad, in de groene rand van Brugge
  • > de prijs is de prijs, geen wijziging na compromis

Geïnteresseerd? Meer informatie op matexi.be/varsenare

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart