De mooiste zwembaden stelt een realisatie van my pool voor..

De mooiste zwembaden stelt een realisatie van my pool voor..

Luxe overloop zwembad met zeer ruime plage werd bekleed met swimfinish

Dit gigantische overloop zwembad werd bekleed met swimfinish en beschikt over een zeer ruime plage met aansluitende hoektrap, led onderwaterverlichting en een automatisch rolluik. Vanuit de exclusieve poolhouse die tevens ook dienst doet als garage voor oldtimers, kijk je uit op dit luxe zwembad en de omliggende tuin.


Over ons

My pool bouwt exclusieve binnen-en buitenzwembaden met een hoogwaardige afwerking. Door onze jarenlange expertise in de bouw, ben je bij ons ook voor jouw totale zwembadproject aan het juiste adres.

Historiek

My pool werd meer dan 50 jaar geleden in Gullegem opgericht. Silvie en Frederik Hugelier zijn de 2de generatie. Zij besloten zich te specialiseren als zwembadbouwer. Ondertussen zijn zij al meer dan 20 jaar actief in het bedrijf. In 2012 bouwden ze een sfeervol inspiratiepaviljoen. Hier kan jij als klant ideeën opdoen en beginnen dromen… Het overloopzwembad aan de ingang brengt je onmiddellijk in de juiste sfeer.

Kwaliteit

Dat kwaliteit gewaardeerd wordt, blijkt niet alleen uit onze klantengetuigenissen maar ook uit de verschillende awards die my pool al behaalde.

Werkwijze

De basis van een project is altijd een betonnen zwembadkuip. Die wordt in de afmetingen en de vorm die je wenst ter plaatse naadloos gegoten, wat een garantie is voor degelijkheid en duurzaamheid.

Je kiest een klassiek zwembad of een luxueus overloopzwembad. De materiaalkeuze voor de afwerking is quasi oneindig. Het zwembad kan deel zijn van een totaalproject waarbij we ook de bouw van een poolhouse, douche- en wellnessruimte, de aanleg van terrassen en eventuele verbouwingen aan de woning uitvoeren.

stap 1

Na een eerste contact maken we een afspraak ter plaatse. We bespreken in detail wat je dromen zijn, en hoe we die vanuit onze ervaring in een totaalproject kunnen realiseren. De praktische wensen zijn het vertrekpunt. Een zwembad dat visueel perfect geïntegreerd is in de omgeving en een totaalplaatje dat stijlvol en tot in de kleinste details is afgewerkt, is het eindresultaat. Wil je een eigen architect inschakelen, dan staan wij hem graag bij met onze ervaring en expertise.

stap 2

Na ons bezoek maken wij een gedetailleerde offerte. Wij voorzien alle mogelijke opties en keuzemogelijkheden die we toelichten in ons inspiratiepaviljoen in Gullegem. Het binnen- en buitendemozwembad zijn onze visitekaartjes.

stap 3

Wanneer je beslist om met my pool te werken, maken we samen de definitieve materiaalkeuze en leggen we de afwerkingsmogelijkheden vast. In ons inspiratiepaviljoen in Gullegem kan u alle mogelijkheden bekijken. Afhankelijk van je wensen en gekozen opties kunnen we ook referentieprojecten bij andere klanten bezoeken.

stap 4

Als je keuze vastligt, tekenen wij de definitieve plannen. Alle technische details schrijven we uit in een uitvoerig bestek. We bespreken de uitvoeringstermijn en de timing. En jij kan al beginnen dromen…

stap 5

We voeren jouw project met de grootste zorg uit. Ons team van bekwame en ervaren vaklui  is enkel tevreden met een perfecte uitvoering. Frederik Hugelier volgt ieder project van dichtbij op. Hij is jouw persoonlijk aanspreekpunt bij de werkzaamheden. Bij de oplevering van je project krijg je een grondige uitleg over de technische installaties en tips voor het dagelijks gebruik.

stap 6

Om jarenlang van je zwemparadijs te kunnen genieten, kan je voor een onderhoudscontract op maat kiezen.. Onze technische medewerkers zorgen voor een deskundige service. Vooraf vastgelegd bij gewoon onderhoud, of supersnel bij een eventuele storing.


Bissegemstraat 185
8560 Gullegem

T. +32 56 420 800

E. info@mypool.eu

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart