Exclusief genieten van adembenemende zeezichten

Exclusief genieten van adembenemende zeezichten

De nieuwe prestigieuze residentie Admiral, ontworpen door het gerenommeerde Conix RDBM Architects, is gelegen op de Oosteroever in Oostende. Oosteroever is een nieuw trendy stadsdeel in de historische haven omgeven door water en natuur en dit op een boogscheut van het centrum. Deze hippe stadswijk omvat een perfecte symbiose waarbij beeldbepalende architectuur naadloos wordt verweven met het prachtige omliggende en beschermde natuurlandschap.

Residentie Admiral bevindt zich op de kop van de nieuwe toekomstige jachthaven in het Vuurtorendok. Door deze unieke premiumlocatie incorporeert deze exclusieve residentie de vele voordelen van de Oosteroever site met adembenemende uitzichten op de zee, de duinen, het historische Fort Napoleon, de nieuwe jachthaven en de stad Oostende. Alle 36 luxe appartementen genieten van grote raampartijen en riante living-outdoor terrassen die zorgen voor een maximale lichtinval en een onovertroffen gevoel van ruimte. Dit project staat voor een uitzonderlijk samengaan van luxe, comfort en een superieure locatie. Een ideale setting die zorgt voor onvergetelijke momenten aan zee.

De nieuwe jachthaven in het aanpalende Vuurtorendok is reeds voor een deel aangelegd. Naast de volledige herinrichting van het Vuurtorendok met een vlottende steigerinfrastructuur en de aanleg van een beeldbepalende glooiing aan de zuidoostelijke zijde zal ook aansluitend de openbare ruimte een verdere metamorfose ondergaan. Met deze nieuwe ‘state-of-the-art’ jachthaven wordt het maritieme karakter van de site benadrukt en ontstaat een unieke hefboom voor de verdere ontwikkeling van de nieuwe stadswijk aan zee. De bruisende Oosteroever site is ondertussen ook uitgegroeid tot een populaire filmlocatie voor heel wat televisieprogramma’s en fictiereeksen. Vooral het gerenoveerde en tot de verbeelding sprekende Fort Napoleon gelegen te midden van de duinen vormt met zijn historische achtergrond het gedroomde decor aan zee.

KOOP NU AAN SPECIALE LANCERINGSVOORWAARDEN

Iconic development by WWW.RESIDENTIEADMIRAL.BE INFO & VERKOOP T 059 51 11 15 info@groepversluys.be

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart