dagmaat, binnendeuren binnen jouw stijl

dagmaat, binnendeuren binnen jouw stijl

De binnendeuren van Dagmaat verwelkomen je in stijl. Bij Dagmaat maak je kennis met een buitengewoon aanbod aan binnendeuren: modern, design, hedendaags, klassiek, retro of met een landelijke uitstraling. Standaard of volledig op maat, met mogelijkheden voor elk budget.

Specialist binnendeuren

Dagmaat in twee woorden? Specialist binnendeuren.

Onze leidmotieven? Service, kwaliteit, advies en nazorg.

Onze ambitie? Jou begeleiden naar de perfecte binnendeur.

Welke deur je ook opent, ons team staat altijd klaar met deskundig advies op maat, een klare kijk en een concreet antwoord op je vragen.

Dagmaat binnendeuren is de deskundige en onafhankelijke partner voor jouw bouwproject. Bezoek onze showroom in Roeselare en ontdek hoe je met binnendeuren het verschil maakt. Een binnendeur op jouw maat, da's de maatstaf voor ons werk.

100% tevredenheid

Dagmaat wil steeds nieuwe deuren openen. Door nauw samen te werken met onze klanten, door hen een échte Dagmaat-ervaring te bezorgen en door alle wensen in te vullen, bereiken we 100% tevredenheid en creëren we mogelijkheden voor nieuwe kansen.

Op een dag…

Na jarenlange ervaring en expertise te hebben opgedaan in binnendeuren, besloot Sam Lepoutre in 2020 een eigen zaak uit de grond te stampen. In augustus 2020 deed 'Dagmaat' haar grote intrede. Hoezo, Dagmaat? Wel, dagmaat is een gebruikelijke vakterm voor "de binnenmaat van een deur- of raamopening” of “de opening van de muur waar de deur in wordt geplaatst”. En wie wil, mag er gerust ook 'dag, maat' in zien. Het menselijke aspect en correcte klantenrelaties vinden we vanzelfsprekend heel belangrijk. Met troeven als kennis, een sterke service en kwaliteitsvolle producten willen wij het verschil maken.

Team Dagmaat

Dagmaat is meer dan de som der delen. Met ons team staan we garant voor vakkundig advies en de beste service. We begeleiden je naar de perfecte binnendeur: van inspiratie tot plaatsing.

Zaakvoerder Sam Lepoutre een specialist noemen is een open deur intrappen. Van het technisch uitdenken van systemen met fabrikanten tot projectbegeleiding, opmeting en plaatsing. Ask Sam, he can!

Sean Robesyn is sales verantwoordelijke bij Dagmaat en boogt eveneens op een pak ervaring. Hij begeleidde ondertussen tal van klanten bij de uitwerking van hun interieur, zowel particulier als professioneel. "Binnendeuren zijn een passie. Als er iets nieuws op de markt komt, kan ik niet wachten om me in de materie te verdiepen," aldus Sean.

Kleine weg 237 I 8800 Roeselare I +32 51 79 27 27 I info@dagmaat.be I www.dagmaat.be

    Wenst u meer informatie over dit artikel?

    Neem via onderstaande formulier rechtstreeks contact op met Dagmaat.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart