One Carlton Knokke Zoute

One Carlton Knokke Zoute

One Carlton is de ultieme ‘pièce de résistance’ op het Albertplein in Knokke Zoute. De beeldbepalende architectuur van wereldklasse in combinatie met de high-end afwerkingsgraad en prachtige uitzichten maken One Carlton met voorsprong, het meest exclusieve project aan de Belgische kust.

Appartement 1D, prestigieus genieten op een toplocatie

Ontdek het exceptionele appartement 1D met een woonoppervlakte van 149 m² gelegen op de eerste verdieping. Dit appartement werd door het gerenommeerde Obumex volledig op maat ingericht en geniet een uitzonderlijk hoogstaande interieurafwerking met gebruik van uiterst kwalitatieve en duurzame materialen. Maak kennis met een wereld van ongekende weelde en finesse. Bij binnenkomst in het prestigieuze appartement 1D komt u in een inkomhal met vestiaire en een stijlvol gastentoilet. De ruime, met licht overgoten woonkamer met een imposante gashaard, straalt pure klasse uit en kijkt uit naar een zongericht terras dat zicht biedt op de adembenemende zee en het vernieuwde Albertplein (Place Ma Tu Vu). De keuken, volledig met de hand vervaardigd door Obumex, combineert maatwerk met een onovertroffen gevoel van elegantie en gebruiksgemak. De Master bedroom, met een uniek uitzicht op de zee, is verbonden met een royale dressing en een op maat gemaakte badkamer van zeldzame pracht. De tweede slaapkamer heeft eveneens een panoramisch zeezicht en een luxueus ontworpen badkamer met inloopdouche. Bovendien is de mogelijkheid voorzien om één of meerdere garageboxen (met een uitzonderlijke hoogte van 4,60 meter) aan te kopen onder het Albertplein. Deze ondergrondse niveaus hebben directe toegang tot residentie One Carlton waardoor uw comfort, privacy en veiligheid steeds verzekerd zijn.

ONE CARLTON APPARTEMENT 1D

Appartement 2D, onovertroffen gevoel van elegantie

Stap binnen in het exclusieve appartement 2D met een woonoppervlakte van 142 m². U wordt verwelkomd in een royale inkomhal met vestiaire en een statig gastentoilet. De riante, in licht badende woonkamer met een maatwerk gashaard, vloeit naadloos over in een zongericht terras dat zicht biedt op de oogverblindende zee en het vernieuwde Albertplein (Place Ma Tu Vu). De keuken is een one-of-a-kind Obumex-design met een sublieme afwerkingsgraad. De Master bedroom, met een dressing gaat harmonieus over in een weelderige badkamer van een ongeziene grandeur. De tweede slaapkamer met ruime inbouwkasten sluit perfect aan op een prachtig luxueuze badkamer met inloopdouche.

ONE CARLTON APPARTEMENT 2D
ONE CARLTON APPARTEMENT 2D

Ervaar de luxe en het gemak van een zorgeloos leven

Met Conciërge Privé kan u rekenen op een ongeëvenaarde private conciërgedienst die alle verwachtingen overtreft. Door hun expertise en onberispelijke uitvoering kan dit toonaangevende bedrijf u het hele jaar door een uitgebreid scala aan bijkomende services aanbieden van ‘Property tot Lifestyle Management’. Of u nu op zoek bent naar een cleaning service, klusjesman of andere maatwerk oplossing, met hun diverse formules kunt u het serviceniveau kiezen dat naadloos past bij uw eigen wensen en behoeften. Van privéchauffeurs en helikoptervluchten tot fietsverhuur en jachtcharters, Conciërge Privé zorgt ervoor dat u zich zorgeloos kan bewegen en uw tijd efficiënt kan gebruiken.

ONE CARLTON PRIVATE POOL & WELLNESS

Private pool with wellness, sauna & gym

Laat u onderdompelen in een oase van verwennerij en ultieme ontspanning. Residentie One Carlton beschikt over tal van klassevolle amenities met onder meer een privaat en exclusief binnenzwembad. De state-of-the-art fitnessruimte biedt de ideale omgeving om te werken aan een gezonder en fitter leven. Hier kunt u gebruik maken van moderne toestellen terwijl u uitkijkt op een inspirerend zee- en strandlandschap. De sauna is een meesterwerk van design en comfort, gecreëerd om uw zintuigen te verwennen en uw geest te kalmeren. Laat de stress verdwijnen en ontdek het genot en de sereniteit van totale rust en relaxatie.


Ontdek laatste 2 instapklare appartementen, BEZOEK OP AFSPRAAK T 059 51 11 15

BEKIJK VIDEO:

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart