Idyllisch praktisch wonen in Drongen

Idyllisch praktisch wonen in Drongen

Idyllisch teruggetrokken & tegelijk ruimtelijk praktisch wonen… het kan ! Deze topligging in de Leievallei combineert een strategische locatie vlakbij afrit Drongen met een verscholen paradijs achteraan aan een pittoreske Leiearm.

In de hal is de hoogwaardige afwerkingsgraad al meteen duidelijk met de natuurstenen vloer en trap. De rustgevende TV-salon vooraan mondt uit in een knusse relaxruimte achteraan die dromerig uitkijkt op het schildersachtig tafereel achteraan

Naast de kleurrijke beplanting met oude bomen heeft men er ook zicht op het zwembad en de kabbelende Leie waarin de tuin uitloopt met betoverend terras aan de aanlegsteiger op het water. Ook vanuit de strakke design keuken met Miele toestellen is er direct contact met de tuin via het schuifraam. De naastliggende bijkeuken is ideaal voor opslag en voorbereiding waardoor de keuken ten allen tijden clean blijft.

In alle 3 de slaapkamers werden maatkasten geïnstalleerd en door het nauwe contact met de omliggende bomen krijg je een instant bosgevoel in een oase van rust. De badkamer draagt zeker ook bij tot dit heerlijke well-being gevoel dankzij het losstaand ligbad uitbekleed in hout, de oversized transparante douche en de dubbele wastafel. De zolderkamer is een volwaardige, afgwerkte kamer met loftgevoel dankzij de houten roostering en de geverfde gevelsteen. Dankzij de ronde ramen waan je jezelf aan boord van een luxejacht.

Voor wie niet wilt kiezen tussen locatie, uitzicht, ruimte, luxe en comfort. Deze woning biedt u een all-in-one beleving !


Infinimo

Contacteer Marnix voor meer info of een bezoek! Marnix Rigo marnix@infinimo.be 0479 645 280

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart