Marbella Maison stelt Las Albercas in Finca Cortesin voor

Marbella Maison stelt Las Albercas in Finca Cortesin voor

Uitzonderlijk mooie appartementen met golf, berg en zeezicht.

Las Albercas bij Finca Cortesin is een uniek boetiek appartementen complex, hoewel de naam ‘villa appartementen’ hier eigenlijk meer op zijn plaats is. Dit bijzondere nieuwbouw project maakt deel uit van het exclusief Hotel Resort ‘Finca Cortesin’. Voor wie niet bekend is met dit resort, Finca Cortesin heeft wereldwijd al talloze awards gewonnen en wordt naar verwezen als zijnde het Beste Hotel Resort van Spanje & Portugal, staat op nummer 2 als Beste Hotel Resort van Europa en staat op de 11de plaats in de lijst van ‘Worlds’ Top 100 Hotels’.

Bovendien is ook de golfclub van het resort erg gekend als kampioenschapsgolfterrein en in 2023 zal de gerenommeerde Solheim Cup hier doorgaan.

‘The Residences’ zijn zo ontworpen om te voldoen aan de behoeften van verfijnde mensen die de kunst van het leven begrijpen. De luxe is van een discrete aard, de gebruikte materialen en het afwerkingsniveau zijn van een hoog niveau, bovendien werd er ook enorm veel aandacht besteed aan de privacy van elke bewoner.

Er zijn 3 types woningen beschikbaar van 2 tot 4 slaapkamers
en prijzen beginnen vanaf 1.260.000 €. Gerichte prijzen en
grondplannen sturen wij u graag op aanvraag.

Las Albercas bij Finca Cortesin zijn één voor één luxe woningen, of het nu gaat om een prachtige penthouse, een gelijkvloersappartement met privétuin of een eerste verdieping met enorm terras, iedere woning heeft zo zijn eigen voordeel (de meeste hebben een privaat zwembad) maar alle bieden een ononderbroken uitzicht zowel op golf als op zee.

Daarnaast kunnen eigenaars dag en nacht genieten van de aanwezige conciërgeservice en indien gewenst kan Hotel Cortesin de verhuur en het onderhoud van uw eigendom beheren. Het spreekt voor zich dat deze exclusieve buitenverblijven erg gegeerd zullen zijn voor high-end vakantie verhuur en dus kunnen zorgen voor een mooi recurrent inkomen.


Marbella Maison

Avenida Ricardo Soriano 20, 7/A, 29601 Marbella

Tel: (+34) 952 887 750 • info@marbellamaison.com

Steeds welkom op ons kantoor te Sint-Martens-Latem

Marbella Maison by Fortum Vastgoed

Kortrijksesteenweg 39, 9830 Sint-Martens-Latem

Tel: (0)9 245 43 88 • fortum@marbellamaison.com

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart