Immogra, toekomstgericht vastgoed

Immogra, toekomstgericht vastgoed

Immogra ontwikkelt toekomstgericht vastgoed en creëert nieuwe buurten met een hoog rendement. Enerzijds wordt ingezet op het verhogen van het rendement van een site door te kiezen voor de juiste invulling. Anderzijds zetten ze in op trendsettende architectuur en innovatieve concepten die een positieve impact hebben op de maatschappij. De projectontwikkelaar ontwerpt en bouwt duurzaam vastgoed met een grote architecturale, economische en sociale meerwaarde.

One Broel Kortrijk

Om dit te kunnen realiseren werkt een efficiënt team van ervaren medewerkers dagdagelijks aan de projecten van morgen. Dit doen ze het liefst op uitdagende locaties.

Ze zijn selectief en kiezen enkel voor kwalitatieve locaties waarin ze volop geloven, bij voorkeur dankzij herbestemming van bestaande sites. Bovendien creëren ze meerwaarde op lange termijn dankzij aantrekkelijke en multifunctionele projecten: op maat van de gebruikers. Immogra ontwikkelt toekomstgericht door gebruik te maken van slimme mobiliteit, duurzame en innovatieve oplossingen.

Vastgoed met een economische en maatschappelijke impact vraagt om een brede en gedragen visie. Door samen te werken met toonaangevende partners creëert Immogra een meerwaarde voor de hele buurt.

Met meer dan 50 jaar ervaring zien ze kansen die anderen niet zien en werken ze flexibel samen voor optimale resultaten. De projectontwikkelaar gaat slim om met de beschikbare ruimte en geeft bestaande sites een nieuw leven. Immogra ontwikkelt met respect voor de stad en haar omgeving waarbij de gebruiker centraal staat.

Centraal gelegen projecten

De projecten van Immogra zijn momenteel vooral te vinden in Vlaanderen. Een succesvol project start bij de keuze van de locatie. De rode draad door hun projecten is een consequente keuze voor een centrale ligging. Neem One Broel als voorbeeld: dit project in Kortrijk ligt op wandelafstand van de Grote Markt, naast de Broeltorens en aan de vernieuwde leieboorden. Een betere ligging dan dat vindt u bijna niet.

Ook andere projecten getuigen van hun doorgetrokken filosofie: project De Nieuwe Markt situeert zich aan de totaal vernieuwde markt in Harelbeke. Project M in Beringen is een ander voorbeeld van uitstekende bereikbaarheid. Een centrale ligging, in een groene omgeving, met zicht op de Leie zijn dan weer de kenmerken van de luxueuze appartementen in Leietop te Deinze. Ten slotte vernoemen ze ook nog graag de projecten Cipriano in Ronse en Oxford te Sint-Denijs-Westrem, die eveneens ideaal gelegen zijn.

Oxford Gent

Kwaliteit, vanbinnen en vanbuiten

Als geen ander is het Immogra-team zich bewust van de huidige noden en wensen van de klant. Zo wordt steeds weer aandacht besteed aan esthetische én functionele architectuur, door bijvoorbeeld het inpassen van elementen zoals grote raampartijen en goed georiënteerde terrassen. Ook wat de binnenafwerking betreft wordt de lat hoog gelegd. Zo kunnen kopers, in samenwerking met de interne interieurdesigners, kiezen uit een aanbod van kwalitatieve materialen voor de vloer, badkamer, keuken …

Leietop Deinze

Wonen of investeren

Het residentiële aanbod van Immogra is zowel gericht naar toekomstige bewoners als naar investeerders. De centrale ligging van de projecten maakt het immers leuk om er te wonen, en interessant om erin te investeren. De typologie van de appartementen in elk project is divers, en heeft als uiteindelijk doel een gezonde mix van bewoners en/of investeerders te bekomen. Voor beide groepen bieden ze een gepaste en professionele begeleiding in het aankoopproces.


Meer info over onze aanpak en projecten, 09 243 41 40 – IMMOGRA.COM

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart