Met slimme energietechnieken naar tijdloos wooncomfort

Met slimme energietechnieken naar tijdloos wooncomfort

Schiet je bouw- of renovatieproject binnenkort uit de startblokken? Dan heb je ongetwijfeld gemerkt dat je op korte tijd veel beslissingen moet nemen over water- en energietechnieken. Ecopuur helpt je graag bij een slimme totaaloplossing met hernieuwbare energie als leidraad. Zorgeloos naar een lagere energiefactuur en hoger wooncomfort.

©Annick Vernimmen

TOTAALCONCEPT

Je water- en energietechnieken bekijken we bij Ecopuur als één geheel. Je zonnepanelen, warmtepomp en ventilatiesysteem beïnvloeden en versterken elkaar bijvoorbeeld. Denk maar aan je zonnepanelen, die brengen meer op wanneer je de opgewekte stroom optimaal verbruikt. Zo kan je warmtepomp automatisch worden aangestuurd overdag, bij de overproductie van groene stroom. Slim is hier het sleutelwoord. Dankzij slimme energietechnieken ben je minder afhankelijk van fossiele energie en geniet je van meer wooncomfort.


Elke oplossing vraagt maatwerk. Maar telkens op mensenmaat. Dat vraagt inzicht in jouw wensen, jouw smaak, jouw visie op het leven.


KLAAR VOOR MORGEN

Wij duiken diep in elk project en starten pas na een grondige studie. Nauwkeurig en doordacht. Met 15 jaar expertise in onze rugzak en een ruime backoffice. Met de blik vooruit en de vinger aan de pols. Want comfortabel wonen betekent ook futureproof technieken. Geen snufjes maar stateof-the-arttechnologie. Zo pionieren we de laatste jaren met nieuwe, beproefde technologische oplossingen, zoals een waterrecyclagesysteem of gevelpanelen met zonnecellen.

SAMEN ROND DE TAFEL

We zijn er graag vroeg bij. Schakel ons in bij de ontwerpfase zodat we samen met jou en andere bouwprofessionals je energieplan verfijnen. Zodat we alle technieken ook mooi integreren in jouw woning en interieur. Onzichtbaar en fluisterstil. Want ook de afwerking staat hoog op onze prioriteitenlijst.

Architect: JUMA Architects

BENIEUWD HOE JE JE HUIS KLAAR KAN MAKEN VOOR DE TOEKOMST? SCHRIJF JE DAN IN VOOR EEN VAN ONZE WEBINARS VIA ECOPUUR.BE/EVENTS

Over Ecopuur

Ecopuur installeert water- en energietechnieken. Slimme technieken op maat van jouw woning en zuinig in energieverbruik. We gaan voor een totaaloplossing met hernieuwbare energie als sleutel. Zo geniet jij van een lage energiefactuur, investeer je in een mooiere, gezondere leefomgeving én verhoog je je wooncomfort. ecopuur.be

WIL JE PROFESSIONEEL ADVIES EN EEN OFFERTE VOOR JOUW PROJECT? VIA HET FORMULIER OP ECOPUUR.BE/CONTACT NEMEN ONZE ADVISEURS VERVOLGENS CONTACT OP.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart