BINNENKIJKEN Beter wonen in een totaalproject van Elbeko

BINNENKIJKEN Beter wonen in een totaalproject van Elbeko

Beter wonen, beter leven. Met die eenvoudige doelstelling realiseert Elbeko zijn totaalprojecten op maat. We zoeken, samen met de architect, steeds naar het ideale huwelijk tussen architectuur en techniek. Hoewel het twee verschillende aandachtspunten zijn gaan deze hand in hand samen om goed te wonen. Een mooi huis waarin je zorgeloos kan wonen is een dagelijks plezier.

Elbeko heeft een beproefd stappenplan van ontwerp tot realisatie. Van zodra het voorontwerp voldoet aan de wensen wordt tijdens een grondige voorbereiding elk onderdeel op het juiste moment besproken. De diverse studies en losse gegevens worden voor de start van de werken samengebracht op één uitvoeringsplan. Ons team van ervaren ingenieurs en arbeiders voor de ruwbouw zorgt voor de uitvoering van het project. Als bouwheer maak je onder begeleiding van onze interieurarchitect de nodige materialenkeuzes. Het eindresultaat is een villa waarbij alles klopt, en waarbij de bewoners dagelijks genieten van een verhoogde levenskwaliteit.

Het exterieur heeft moderne toetsen en duurzame materialen in combinatie met landelijke accenten. Het resultaat is vernieuwend en voelt toch vertrouwd aan.

STRAK LANDELIJK

De interieurarchitect van Elbeko heeft de wensen van klant tot in de puntjes verwerkt én alle technieken optimaal geïntegreerd.

Deze woning heeft een bijzonder aangename indeling met een open karakter op het gelijkvloers. Elke leefruimte grenst immers aan een buitenmuur. Dit resulteert in veel natuurlijk licht gedurende de gehele dag. Een centrale kern voorziet de praktische en technische functies zoals bergruimte en de trap naar boven.

Dankzij het vele natuurlijk licht, accenten in hout zoals parket en kastenwanden is er een aangename sfeer en gezelligheid. Deze gezinswoning was compleet met een speelzolder te bereiken via een vide in de nachthal.

ELBEKO NV – Lindestraat 13, 9240 Zele 052 45 95 40 / info@elbeko.be www.elbeko.be

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart