Beter wonen, beter leven in een totaalproject van Elbeko

Beter wonen, beter leven in een totaalproject van Elbeko

STRAK LANDELIJK

Strak landelijk is vandaag een veel gebruikte term door heel wat bouwheren.

Deze realisatie is een goede illustratie van deze populaire bouwstijl. Door een landelijk volume met authentieke details te combineren met fijne, strakke raampartijen krijg je een modern accent bij de landelijke architectuur. In deze realisatie zijn houten ramen gecombineerd met enkele accentramen in thermisch onderbroken staal. Overigens zijn er geen recuperatiematerialen gebruikt, wel uitsluitend nieuwe en duurzame materialen.

Het interieur werd mee uitgewerkt door de inhouse interieurarchitect van Elbeko. De integratie van technieken en maatwerk zijn daarbij een grote meerwaarde in het eindresultaat. Er is gekozen voor veel aardse tinten en natuurlijke materialen zoals parket, natuursteen en kalkverf.

De dakpannen zijn nieuw handgemaakt, hierdoor zijn ze sterk en toch onregelmatig van vorm. Een perfect alternatief voor de populaire recuperatie bourgondische tegelpan.

BETER WONEN, BETER LEVEN.

Met die eenvoudige doelstelling realiseert Elbeko zijn totaalprojecten op maat. We zoeken, samen met de architect, steeds naar het ideale huwelijk tussen architectuur en techniek. Hoewel het twee verschillende aandachtspunten zijn gaan deze hand in hand samen om goed te wonen. Een mooi huis waarin je zorgeloos kan wonen is een dagelijks plezier.genieten van een verhoogde levenskwaliteit.

BEPROEFD STAPPENPLAN

Elbeko heeft een beproefd stappenplan van ontwerp tot realisatie. Van zodra het voorontwerp voldoet aan de wensen wordt tijdens een grondige voorbereiding elk onderdeel op het juiste moment besproken. De diverse studies en losse gegevens worden voor de start van de werken samengebracht op één uitvoeringsplan.

Ons team van ervaren ingenieurs en arbeiders voor de ruwbouw zorgt voor de uitvoering van het project. Als bouwheer maak je onder begeleiding van onze interieurarchitect de nodige materialenkeuzes. Het eindresultaat is een villa waarbij alles klopt, en waarbij de bewoners dagelijks genieten van een verhoogde levenskwaliteit

Deze realisatie en meer op www.elbeko.be ELBEKO NV Lindestraat 13, 9240 Zele 052 45 95 40 / info@elbeko.be

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart