Versluys Groep

Versluys Groep

BUILDING SINCE 1908

Sinds 1908 realiseert Versluys Bouwbedrijf (onderdeel van Versluys Groep) toonaangevende bouwprojecten aan de Belgische kust.

Als één van de eerste bouwbedrijven aan zee begreep het de noodzaak om niet alleen woningen aan te bieden, maar ook een stijlvolle leef- en woonomgeving. De visionaire aanpak die Gustaaf Versluys (de oprichter van het bedrijf) kenmerkte, is vandaag meer dan ooit typerend voor het projectontwikkelings- en bouwbedrijf.

Momenteel is Versluys Groep actief in een 15-tal lopende projecten verspreid over België en Nederland. Voor de toekomst wordt een verdere diversificatie bestudeerd. Versluys Groep is er immers van overtuigd dat er in elke markt plaats is voor projecten met de typische klassevolle kwaliteit die in het DNA zit van het bedrijf. De holding Versluys Invest is de topholding boven de Versluys bedrijvengroep en opereert in verschillende marktsegmenten via haar dochterbedrijven: Bouwgroep/ontwikkelaar, Bouwbedrijf/ruwbouwwerken, Real Estate/grondbank, Retail/winkelvastgoed, NV Oosteroever, THV One Carlton en Cadzand Real Estate. Bouwbedrijf Versluys (onderdeel van Versluys Groep) koppelt een grote technische knowhow in kustbouw aan een onafgebroken streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit.

De solide reputatie, zeer professionele aanpak en sterke innovatie maken dat het bedrijf meer dan ooit met een gezonde blik vooruitkijkt naar de toekomst. Versluys realiseerde ondertussen reeds meer dan 775 gebouwen aan de kust, waaronder de topappartementsgebouwen Baelskaai 12, On Baelskaai, One Carlton, de Blanke Top – The residence, enz …

Enkele jaren geleden kocht Versluys ook de prestigieuze Belle Epoque “Villa Maritza” op de zeedijk van Oostende. De projectontwikkelingsafdeling opgericht in 1996 is ondertussen uitgegroeid tot een nationale topspeler in exclusieve stads- en dijklocaties aan de Belgische en Nederlandse kust. Versluys Groep wil met hun iconische projecten in de eerste plaats een statement maken op een uitzonderlijke locatie aan zee.


OOSTEROEVER – OOSTENDE

ONTDEK DÉ NIEUWE STAD AAN ZEE

Oostende heeft zich de voorbije jaren in sneltempo vernieuwd als een hippe en moderne badstad. Niet alleen het toerisme boomt maar ook de stadsvernieuwing zelf draait op volle toeren. Oosteroever is daarbij het grootste en meest spraakmakende stadsvernieuwingsproject. De exclusieve ontwikkelingen van het toonaangevende Versluys Groep springen visueel ongetwijfeld het meest in het oog.

Geen enkele andere locatie aan de Belgische kust beschikt over de vele unieke troeven van de Oosteroever site. Oosteroever staat synoniem voor een nieuw trendy stadsdeel in de historische haven van Oostende omgeven door water en natuur en dit op een boogscheut van het centrum van Oostende. Een uitgesproken maritieme locatie met adembenemende uitzichten op de zee, de haven, het strand, de beschermde duinengordel en een toekomstige jachthaven.

Oosteroever staat garant voor een nieuwe manier van wonen aan zee. Deze nieuwe stadswijk omvat een perfecte symbiose waarbij beeldbepalende architectuur naadloos wordt verweven met het prachtige omliggende en beschermde natuurlandschap. Alle appartementen op de Oosteroever genieten, afhankelijk van hun oriëntatie, over spectaculaire uitzichten op de zee, het strand, de haven, het nieuwe Ensor Park, de toekomstige jachthaven en de bekende Oosteroeverduinen.

Geniet van een hoogstaand wooncomfort in uw eigen exclusief appartement en ontdek het kilometerslange ongerepte Oosteroeverstrand tijdens een wandeling aan zee.

Begin 2020 is gestart met de aanleg van de jachthaven in het aanpalende Vuurtorendok. De voorziene werken omvatten de volledige herinrichting van het Vuurtorendok met een vlottende steigerinfrastructuur en de aanleg van een beeldbepalende glooiing aan de zuidoostelijke zijde. In en rond deze nieuwe jachthaven zal ook de openbare ruimte een ware metamorfose ondergaan. Met de aanleg van deze nieuwe state-of-the-art jachthaven wordt het maritiem karakter van de site benadrukt en ontstaat een unieke hefboom voor de verdere ontwikkeling van deze nieuwe stadswijk aan zee.


ENSOR TOWERS

De nieuwe spraakmakende ‘Ensor Towers’ bevinden zich in het middelpunt van de Oosteroever en kunnen daardoor genieten van alle voordelen op de site. De eerste Ensor Tower telt in totaal 109 appartementen waarvan nu midden 2020 reeds meer dan 80 procent is verkocht.

De tweede Ensor Tower omvat 97 appartement en is door de grote vraag versneld gelanceerd. Ook de voorverkoop van deze appartement in de 2de toren loopt bijzonder goed.

De ‘Ensor Towers’ zullen samen met, het in afwerking zijnde exclusieve ‘One Baelskaai’ project, een beeldbepalende rol vervullen in het toekomstig uitzicht van de site. Voor deze projecten is een sterk visueel architecturaal concept uitgewerkt dat ook internationaal al heel wat aandacht heeft getrokken.

Door hun premium locatie is er bewust gekozen voor ruime woonappartementen met twee of drie slaapkamers en één of meerdere ‘living-outdoor’ terrassen. Elk appartement in de Ensor Towers heeft een zeer hoogstaande afwerkingsgraad en geniet van adembenemende uitzichten op de zee, duinen, haven of het nieuwe Ensor Park.


Versluys Bouwgroep

Zandvoordestraat 465, 8400 Oostende

https://www.groepversluys.be info@groepversluys.be

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart