Royal Botania

Royal Botania

De Calypso serie van Royal Botania is een uniek design van Kris van Puyvelde. De nieuwe serie is een unieke combinatie van een teakhouten basis frame gecombineerd kleurrijke leuningen. De rugleuningen kunnen uitgevoerd worden met vele stoffen of met de geweven ‘Kriskros’ polyester vezels.

De stoffen rugleuning bestaat uit straps, deze zijn opgevuld met Easy-Dry schuim dat zorgt voor een comfortabele zit. Deze straps zijn gemakkelijk van het gepoedercoat frame af te halen. Ideaal voor de opslag in de winter en het reinigen.

De KrisKros weving is vervaardigd van hoogwaardig en UV-bestendig polyester vezel. In de weving zijn een drietal vezelkleuren samengevoegd in aarde tinten. Deze aarde tinten combineren prachtig met het teakhouten frame.

Verkrijgbaar bij T’Hooft, Drongen-Baarle

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart