Royal Botania

Royal Botania

Naast het vullen van deze roosters met fijn geëmailleerde lavastenen die verkrijgbaar zijn in zes verschillende kleurtinten of zelfs met houten tegels, kunt u ook een aantal accessoires installeren. Deze opties omvatten een kleine tafellamp op zonne-energie of een overhangende lamp. Kleine aluminium plantenbakken kunnen ook worden gemonteerd voor wat extra groen! Of wat dacht u van het toevoegen van een praktische zwenkbare tafel?

Royal Botania biedt zo’n breed scala aan opties dat u een wereld van keuze hebt om elk ontwerp te creëren dat u zich maar voor kunt stellen. Geen enkel detail wordt over het hoofd gezien! Met de MOZAIX ontwerpt u de meest luxueuze buitenloungeset ooit!

    Wenst u meer informatie over dit artikel?

    Neem via onderstaande formulier rechtstreeks contact op met de leverancier.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart