Royal Botania

Royal Botania

De meeste organische vormen zijn gebogen of rond en om de shunning van rechte lijnen van de natuur te eren, hebben we onze hele nieuwe Organix Lounge-collectie gemaakt. Geïnspireerd door de natuur zelf, is de Organix-collectie verbluffend, of het nu gaat om een natuurlijke omgeving of in contrast met minimalistische architectuur.

Rugleuningkussens komen in drie verschillende bochten om overeen te komen met de niervormige elementen en kunnen eenvoudig naar de aluminium basen worden bevestigd zoals gewenst. Als gevolg hiervan zijn de lay-outmogelijkheden eindeloos, net als de kleurencombinaties van de stof en keramische tops, zodat u uw organix lounge ingesteld kunt aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren.

    Wenst u meer informatie over dit artikel?

    Neem via onderstaande formulier rechtstreeks contact op met de leverancier.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart