Royal Botania

Royal Botania

Wat is een betere naam voor een stoel die gemaakt is van twee X-vormige frames en die een overdaad aan comfort en stijl biedt dan… Exes!

De vloeiende natuurlijke lijnen van het gegoten aluminium frame worden alleen onderbroken door de teakhouten armleuningen als warm designelement. De naadloos geïntegreerde gebogen rugplaat heeft twee X-vormige openingen. Ze dienen niet alleen als esthetische elementen, maar ook als bevestigingspunten voor het rugkussen. Deze worden bevestigd door middel van X-vormige knoppen die standaard in de kleur van het frame worden geleverd. Teakhouten exemplaren worden ook als optie aangeboden om bij de armleuningen te passen. Dit maakt de Exes-stoel nog meer tot een blikvanger.

    Wenst u meer informatie over dit artikel?

    Neem via onderstaande formulier rechtstreeks contact op met de leverancier.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart