Royal Botania

Royal Botania

De dining collectie bestaat uit een dining chair en diverse tuintafels. Het frame van de styletto dining chair kenmerkt zich aan het subtiele buizen frame waartussen het zitgedeelte en de rug is verwerkt. De frames zijn volledig vervaardigd van RvS en afgewerkt met een prachtige poedercoating. In het zit- en rug gedeelte kunnen kussens worden toegepast om de zit nog comfortabeler te maken.

De kenmerkende lijnen van de armchair zijn ideaal te combineren met de dining tables. De tafels hebben net als de armchair subtiele tabs lopende poten. Op dit basis frame kunnen diverse tafeltops worden toegepast, zoals; beton, keramiek en teakhout. Naast het RvS frame kunnen de poten ook worden uitgevoerd in teakhout.

De styletto tuintafels zijn verkrijgbaar met een rond, ovaal of een elipse vormig blad.

    Wenst u meer informatie over dit artikel?

    Neem via onderstaande formulier rechtstreeks contact op met de leverancier.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart